Header

SYSTEMUTVECKLARE FÖR BI-LÖSNINGAR

DRIVEN UTVECKLARE & ANALYTISK LAGSPELARE?
VI GILLAR DET MED DIG
Sandvik IT Global Shared Services (GSS) tar stegen in i framtiden med syftet att utveckla vår agila förmåga inom aktuella marknader och skapa rätt förutsättningar för framgångsrika affärsmöjligheter. Teamet som arbetar med Sandvik Materials Technology (SMT) har det övergripande ansvaret att leverera specifika IT-projekt och relaterad service till affärsområdet. Genom att utveckla och implementera nya lösningar och upprätthålla utmärkt support bidrar vi till SMT’s ledande position på marknaden.
SMT IT Delivery, ERP and Supporting Solutions består av ett kompetensstarkt team med stor erfarenhet som arbetar mot olika typer av Business Intelligence (BI) lösningar till SMT. Nu söker vi en kunskapsdriven BI-utvecklare med SQL-kompetens till en tjänst med placering i Sandviken. SMT utarbetar nu det framtida BI-landskapet som skall möjliggöra kreativa BI-lösningar med än större värde för organisationen. Här kan du bli en nyckelspelare. Vi välkomnar dig till en miljö där du har möjlighet att växa professionellt genom ny kunskap och varierande utmaningar i det dagliga arbetet.
Arbetsuppgifter
Som BI-utvecklare ansvarar du för att underhålla och utveckla BI-lösningar till SMT. I denna roll bidrar du till Sandviks affär genom att leverera hållbar systemutveckling och genom att identifiera, implementera och integrera ny teknologi i SMT’s lösningar. Du deltar i hela utvecklingskedjan, från kravfångst, design och utveckling, till test, dokumentation och produktionssättning.

Din profil
Vi söker dig som nyligen har avslutat en relevant högskoleutbildning inom systemutveckling eller systemvetenskap. Du har goda kunskaper inom SQL-programmering och har du erfarenhet av arbete med Microsoft SQL Server BI Stack (framförallt SSIS) och Kimball-metoden gällande Data Warehousing och Business Intelligence är detta meriterande. Du får gärna ha ett par års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare. Då vi arbetar i en global organisation ska du inneha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av dina starka lagspelaregenskaper - du är positiv, noggrann och analytisk. Med ett stort kunskapsdriv arbetar du systematiskt och proaktivt och har förmågan att se kundperspektivet i våra leveranser. Du har god initiativförmåga och brinner även för att utveckla ditt arbetssätt såväl som dina kompetensområden.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Åsa Kerstell, rekryterande chef, 070-260 74 69
Fackliga kontaktpersoner
Malena Rackner, Unionen, 026-26 27 48
Anna-Karin Wedin, Akademikerföreningen, 026-26 27 80
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, 026-26 19 84

Välkommen med din ansökan senast 2017-01-09. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 348302.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Petra Hansson
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 9 Jan 2017
Job-ID: 348302