Header

Financieel medewerker in Suriname

Organisatie
Wij zijn voor een bedrijf in Suriname opzoek naar een Financieel medewerker voor
20-24 uur p/w. De organisatie is sinds 2005 in Suriname gevestigd en is een dochter onderneming van het moederbedrijf in Nederland. Als Surinaams bedrijf met een team van 10 mensen leveren ze diensten aan klanten die gevestigd zijn in Nederland, België of Suriname en voorlopig nog Nederlandstalig!

Je functie
Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en bijhouden van de gehele financiële administratie van het bedrijf in Nederland. Je werkt nauw samen met het hoofd van de financiële administratie die zorgt draagt voor de tijdige, volledige en juiste aanlevering van de financiële rapportages.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een professionele en internationale werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Ons uitgangspunt is dat we werken vanuit jouw kwaliteiten en deze inzetten zodat je succesvol bent in je werk! Afspraken over je ontwikkeling leggen we periodiek vast in je Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP).

Functie-eisen

Jouw profiel
Je vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met cijfers en je hebt kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving (BTW). Verder bezit je de kwaliteiten: accuratesse, stressbestendigheid, je kunt verbanden leggen en je bent erg leergierig. De functie vraagt een MBO-werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Contact
Contact persoon: Marianne Servet
Telefoonnummer: 0628864556
E-mailadres: info@srananskoro.com
website: http://www.mariannehigherrecruitment.com/
opmerkingen: Indien je geïnteresseerd bent in deze functie mail je CV en motivatie naar info@srananskoro.com