Header

Hoofd Campagnes

‘Gelukkig zijn er nog mensen die geloven in vrede en gerechtigheid. Die opkomen voor de rechten van arme of kwetsbare mensen. En zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontplooien. Het zijn mensen die vertrouwen hebben in de kwaliteiten van anderen en doorzetten om hun doel, hun missie te bereiken.’

Mensen met een Missie zet zich in voor internationale samenwerking vanuit de katholieke missionaire traditie. Wij stellen kennis, menskracht en geld ter beschikking aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten en kansrijke gemeenschapsinitiatieven, waarin mensen zich inzetten voor gerechtigheid en vrede.
Mensen met een Missie heeft een meerjaren-inkomstenbeleid ontwikkeld gericht op drie pijlers: particulieren, religieuze instituten en institutionele donoren.

De organisatie heeft drie afdelingen (Campagnes, Programma’s en Financiën & Bedrijfsvoering) en telt in totaal zo’n dertig medewerkers. De afdeling Campagnes is primair verantwoordelijk voor de fondsenwerving en communicatie. Voor deze afdeling zoeken wij een nieuwe leidinggevende:

Hoofd Campagnes (0,8 fte)

Het hoofd van de afdeling Campagnes rapporteert aan de directeur, is lid van het managementteam en draagt bij aan de ontwikkeling van de strategie en het beleid van Mensen met een Missie. De afdeling telt zes medewerkers en wordt ondersteund door enkele vrijwilligers.

Uw taken en verantwoordelijkheden
Als hoofd geeft u leiding aan de medewerkers van de afdeling en stuurt u op de realisatie van de afgesproken doelstellingen binnen het beschikbare budget. U draagt bij aan het ontwikkelen van het strategisch beleid van de organisatie. Vanuit de organisatiebrede focus op fondsenwerving bent u verantwoordelijk voor de professionalisering en verdere uitbouw van de fondsenwerving en communicatie van Mensen met een Missie en de Week Nederlandse Missionaris.

Uw profiel
Wij zijn op zoek naar een ervaren fondsenwerver met leiderschapskwaliteiten.

  • Academisch denk- en werkniveau
  • Minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving particuliere markt en institutionele donoren
  • Minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring
  • Ervaring met communicatie
  • Kennis van het katholieke netwerk in Nederland en aantoonbare affiniteit met de identiteit van Mensen met een Missie

Uw competenties

  • Leiderschap
  • Capaciteit om te schakelen tussen details en helikopterniveau
  • Vermogen om te delegeren en overzicht te houden
  • Resultaatgerichtheid en overtuigingskracht
  • Creativiteit en ondernemingszin
  • Klantbewustzijn

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geïnspireerde organisatie die volop in beweging is. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal € 4.638,- bruto per maand op fulltime basis.

Reageren
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Manon Vanderkaa, directeur, via telefoonnummer (070) 31 36 720.

Mail uw brief met c.v. vóór maandag 23 april a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Mensen met een Missie
Postbus 16442
2500 BK DEN HAAG
www.mensenmeteenmissie.nl