Header

Beleidsmedewerker online interventies MSM

Soa Aids Nederland

Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden.
Met een baan bij de samenwerkende organisaties Soa Aids Nederland, het Aids Fonds en STOP AIDS NOW! komen je talenten en je betrokkenheid samen.

Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 120 zeer gedreven mensen.

Soa Aids Nederland start vanaf 2012 met activiteiten gericht op Mannen die Seks hebben met Mannen (MSM)) en in mindere mate gericht op transgenders. Een deel van de activiteiten is gericht op jongeren en zal resorteren onder het programma Jongeren, dat nauw samenwerkt met Rutgers WPF.

De activiteiten gericht op de volwassenen MSM doelgroep zullen organisatorisch worden gecombineerd met het programma Etnische Minderheden.

De activiteiten richten zich op de bestrijding van hiv en soa en het bevorderen van de seksuele gezondheid van genoemde doelgroepen. Het programma wordt gekenmerkt door enerzijds de doorstart van bestaande activiteiten en anderzijds beleidsmatige vernieuwing. Kernbegrippen zijn: evidence based- en planmatig werken en co-creatie met doelgroepen en het uitvoerende professionele veld.

Bij de uitvoering van dit beleid wordt samengewerkt met gezondheidwerkers binnen onder andere GGD-en, met wetenschappers van universiteiten en het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu en voortrekkers uit de doelgroepen en community.

Het team Etnische Minderheden MSM bestaat uit een programmaleider, drie beleidsmedewerkers en drie programmamedewerkers.

Beleidsmedewerker online interventies MSM

(32 uur per week)

De beleidsmedewerker is een gedragswetenschapper met kennis van en sterke affiniteit met online strategieën en social media. De beleidsmedewerker online interventies Mannen die Seks hebben met Mannen (MSM) werkt zowel samen met collega’s van het programma Etnische Minderheden MSM als van het programma Jongeren.

taken & talenten

  • vertalen van beleid in online en cross-media strategieën
  • ontwikkelen en implementeren van online interventies
  • acquireren van sponsoring en projectgelden en het uitvoeren van projecten
  • initiëren van het gebruik van nieuwe media en zorgen dat deze binnen het programma worden geborgd
  • onderhouden van een netwerk binnen de diverse doelgroepen én onder professionals

opleiding, ervaring en competenties

  • beleidsmatig kunnen denken, schrijven en communiceren. In staat om te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
  • betrokken bij de doelgroep MSM
  • kennis van - en affiniteit met gedragsbeïnvloeding via internet
  • creatief, gedreven en resultaatgericht netwerker die verbindingen kan leggen tussen mensen uit verschillende doelgroepen
  • uitstekende taal- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • academisch niveau, bij voorkeur een afgeronde studie gezondheidswetenschappen, gedragswetenschappen en/of (online) communicatie en minimaal drie jaar relevante werkervaring

Je salaris ligt tussen de € 2.811 en € 4.341 bruto per maand (bij 36 uur).

De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

betrokkenheid

Werken bij Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.

Meer informatie?

Bel (020-62 62 669) of mail Wim Zuilhof, programmaleider Etnische minderheden MSM (wzuilhof@soaaids.nl) Of kijk op www.soaaids.nl.

Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures en wil je meteen solliciteren?

Stuur stafmedewerker personeelszaken Jan de Vries een brief (Keizersgracht 392, 1016 GB Amsterdam) of een e-mail (vacatures@soaaids.nl). Laat ons vóór 27 augustus 2012 weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.