Header

Junior Functioneel Applicatiebeheerder

Function Description

Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van applicatie onderhoud. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van inrichting en autorisaties van METACOM en het beheren van een of meer modules van METACOM. Daarnaast zal je samen met onze gebruikersorganisatie er naar streven om dit pakket steeds verder te optimaliseren. 
Het applicatie onderhoud vraagt van je dat je storingen en vragen oplost voor de gebruikers. Verder bewaak je en meld je calls aan bij de leverancier van de software. In deze functie maak je gebruikers en bedrijven aan en onderhoud je de diverse modules van METACOM. Daarbij ontwikkel je rapportages uit METACOM en stem je deze af met de gebruikers.
We verwachten dat je in het gehele proces de projectleider ondersteunt in de applicatiebeheer projecten; uitvoeren, meedenken en adviseren. 

Job Requirements

We verwachten van jou minimaal HBO werk en denkniveau waarbij kennis van METACOM een pré is. Ook gaan we er vanuit dat je een gedegen kennis hebt van het primaire en de onderliggende administratieve processen. Zoals ook van de werking en inrichting van geautomatiseerde computersystemen (METACOM, Office etc.).
Concreet betekent dit dat we iemand zoeken die met een globale werking METACOM, kennis van rapportage tools, kennis van meldingenregistratiesysteem en uitgebreide kennis van MS-Office heeft.
We verwachten van jou een hands-on mentaliteit, pro actieve instelling, goede sociale vaardigheden, groot verantwoordelijkheidsbesef, een dienstverlenende instelling en een sterke drang tot het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Compensation

BAM Wegen biedt een fulltime dienstverband met een passende beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen- en ziektekostenregelingen, bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden en diverse collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden wij een goede work-life balans door middel van 25 vakantiedagen en 15 adv-dagen. 

Contact Information

U kunt u sollicitatie sturen aan:
BAM Wegen BV
T.a.v. Personeel en Organisatie
Mevrouw A. Liefting
Postbus 2419
3500 GK  UTRECHT
e-mail: a.liefting@bamwegen.nl