Header

Planningscoördinator

Function Description

Functieomschrijving
Wil jij verder bouwen aan een organisatie door de processen naar een hoger plan te tillen? Voel jij je prettig in een zelfstandige rol waarbij je in samenwerking met anderen de planning centraal kan vormgeven?

BAM Wegen Regio Noordwest is een grote regio welke  is opgedeeld in verschillende rayons, die elk voor hun eigen planning verantwoordelijk zijn. In de functie van planningscoördinator zul je de centrale planning gaan vormgeven en beheren. Het gaat zowel om de planning van projecten als om materieel en capaciteit. Hiervoor zul je informatie uit de gehele regio verzamelen en de informatiestromen verder inrichten.

Ook verzorg je periodieke rapportages.

Je participeert in diverse overlegstructuren en levert een actieve bijdrage aan het continue optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je bedenkt verbeteringen en werkt deze uit samen met collega’s waardoor de hele organisatie hiervan kan profiteren. Je rapporteert in deze functie direct aan de operations manager.

Job Requirements

Functie eisen
Je hebt een (technische) opleiding afgerond op minimaal HBO-niveau , bij voorkeur in de richting van (technische) bedrijfskunde of civiele techniek. Je beschikt over analytisch vermogen, maar hebt ook een pragmatische aanpak. Je kunt goed overzicht bewaren en de voortgang bewaken. Je bent gericht op het voortdurend verbeteren, professionaliseren en stroomlijnen van de projectorganisatie en wilt dit delen met collega’s om zo een optimaal functionerende organisatie te creëren. Je bent gewend om in een organisatiecontext te functioneren, waarbij je met verschillende niveaus schakelt en je sterke communicatieve vaardigheden effectief kan inzetten. Uit jouw ervaring blijkt duidelijk dat initiatief nemen je makkelijk af gaat.

Compensation

Contact Information

Contact en informatie
BAM Wegen Regio Noordwest
Provincialeweg 184
1506 MG Zaandam
Nederland

Miranda Nooij
P&O-Manager
06 31 007 158(075) 750 75 14