Header

Tendermanager

Function Description

Voor BAM Techniek zijn wij op zoek naar een Tendermanager. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor de werving, coördinatie en optimalisatie van één of meerdere tendertrajecten (Design, Build & Maintain).

Takenpakket
In uw functie heeft u de dagelijkse leiding over het tenderteam en de verantwoordelijkheid over het gehele tenderproces van grote multidisciplinaire en complexe werken. U bepaalt in samenwerking met de leidinggevende de strategie met betrekking tot het tendertraject. U vertegenwoordigt het tenderteam/de regio in externe contacten. Namens BAM Techniek voert u de dialoog met de opdrachtgever tijdens het begeleiden van aanbestedings- en contracteringsprocessen. Naast deze taken heeft u de verantwoordelijkheid voor het behalen van optimale resultaten op de volgende gebieden: contractmanagement; bewaking van tijd; budget; kwaliteit; organisatie; scope; kansen en risico’s. U zorgt voor de coördinatie ten aanzien van opvolging en overdracht. Ook afstemming met verschillende disciplines binnen het aanbestedingsteam valt hieronder. Tevens heeft u voortdurend interactie met alle betrokkenen in de regio en werkmaatschappijen waarbij het gaat om vitale onderwerpen. Motiveren en inspireren is hierbij van groot belang.

Job Requirements

Om in aanmerking te komen voor deze functie heeft u minimaal 5 jaar werkervaring en een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met specialistische en management opleidingen.
Kennis en ervaring met modulair en budget gestuurd ontwikkelen is een pré.

Binnen uw functie stelt u hoge eisen aan het werk en bent u niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Tevens beschikt u over goede sociale vaardigheden en kunt u gemakkelijk contact maken en onderhouden met mensen op verschillende niveaus. Op het gebied van leiderschap heeft u een motiverende en coachende rol. U kunt naar medewerkers een duidelijke visie en richting communiceren. U ziet kansen op de markt, kunt deze afwegen en hier op inspelen. U herkent problemen en gaat op zoek naar de oorzaken hiervan. Om deze uitdagingen op te lossen vragen wij om een innovatieve aanpak. Als laatste draait het bij BAM Techniek om samenwerken, samen met uw collega’s draagt u bij aan een gezamenlijk resultaat.

Compensation

BAM Techniek  biedt een fulltime dienstverband met een passende beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen- en ziektekostenregelingen, bedrijfsfitness, opleidingsmogelijkheden en diverse collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden wij een goede work-life balans middels 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

Contact Information

U kunt rechtstreeks solliciteren via de button op deze pagina. Heeft u vragen over de vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Kievit, afdeling  P&O, via telefoonnummer (030)-659 88 60. Kijk op www.bamtechniek.nl  voor meer informatie.