Header

PRODUKTIONSPLANERARE

Sandvik Coromant i Gimo, som är Coromants största tillverkningsenhet med ca 1600 anställda, är världsledande inom området hårdmetallskär samt borrar, fräsar och svarvhållare för bearbetning i metaller. Våra kunder är metall-, bil- och flygindustrin och vi har siktet inställt på att möta marknadens ökande krav på nya produkter med precision och slitstyrka. Vi arbetar i team, ger alla samma möjligheter och skapar utrymme för initiativ och förändring.
GHL Logistics söker nu en självgående och förändringsbenägen produktionsplanerare inom skärproduktion. På avdelningen arbetar 16 medarbetare med bred kunskap och erfarenhet inom logistikbranschen.
Arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare kommer du att ansvara för den operativa planeringen av order och leveranser från vår produktionsenhet.Du har en analytisk förmåga, vilja att anta utmaningar och kan analysera statistik och data ur ett strategiskt och långsiktigt perspektiv. Du är aktiv i produktionsledet och kan kommunicera, argumentera samt föra dialoger på ett sätt som uppmuntrar och engagerar andra.
Du hanterar lagerstyrningen av våra interna produktionskanaler och förser produktionen med stöd, information och rapporter angående produktionsflödet. Även arbete med kapacitetsplanering och analys av produktionsflödet förekommer, samtidigt som du utvecklar och effektiviserar logistik och planeringsmetoder. Vidare förser du produktionen med beslutsunderlag i form av statistik och uppföljningar kring befintligt arbete, samt ansvarar för lageruppbyggnad av nya produkter inom ansvarsområdet.
Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning alternativt bred erfarenhet inom logistik och närliggande områden. Goda kunskaper inom Excel, SQL och att hantera databaser är meriterande. För denna tjänst lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare, bra på att samarbeta samt tycker om att nätverka och skapa nya kontakter. Du är stabil och van att arbeta i en dynamisk och intensiv miljö.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Stefan Reinebrandt, rekryterande chef, 0173-841 92
Fackliga kontaktpersoner
Tomas Bendiksen, IF Metall, 0173-850 14
Roger Jansson, Unionen, 0173-844 31
Erik Knebel, Sveriges Ingenjörer, 0173-846 10
Lennart Wärnborg, Ledarna, 0173-847 90
Välkommen med din ansökan senast 2015-06-12. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 339027.
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Lisbeth Häggström
Följ oss även på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik Coromant är den världsledande leverantören av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom omfattande investeringar i forskning och utveckling skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder tillsammans med våra kunder. Bland dessa finns världsledande företag inom bil-, flyg- och energiindustrin. Sandvik Coromant har 8000 anställda och finns representerat i 130 länder. Vi ingår i affärsområdet Sandvik Machining Solutions inom den globala industrikoncernen Sandvik.
Deadline: 12 Jun
Job-ID: 339027