Header

PROJECT SOURCING MANAGER

Sandvik Mining är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar.
Sandvik i Svedala är ett globalt utvecklingscenter för stenkrossar som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Till vårt produktområde Crushing and Screening inom Sandvik Mining söker vi nu en Project Sourcing Manager.
Arbetsuppgifter
Som Project Sourcing Manager analyserar du behov och planerar materialförsörjning i tätt samarbete med projektledare och säljstödsteam. Du är också vår länk till leverantörer och arbetar med allt från offertförfrågan, förhandlingar, orderläggning och ordererkännande till att du genomför affärer i enlighet med Sandviks inköpsprocesser, riktlinjer och rutiner.
I tjänsten ingår ca 15-30 resdagar/år.
Din profil
Vi söker dig men en ingenjörsexamen eller likvärdig erfarenhet uppnådd på annat sätt samt mycket goda erfarenheter av att driva förhandlingar och upphandlingar av stål, el och automation riktade mot stora globala leverantörer i en internationell miljö, gärna inom gruvindustrin. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är strukturerad, initiativtagande och självgående med ett starkt driv, gott omdöme och god samarbetsförmåga. Du är affärsmässig, har ett övergripande synsätt och samtidigt en stark analytisk förmåga. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete och bra kommunikation med övriga intressenter i organisationen, för att implementera och realisera våra gemensamma mål, strategier och förväntningar.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Vladimir Isaevski, rekryterande chef, 040-40 93 18
Fackliga kontaktpersoner
Riccardo Repetto, Sveriges Ingenjörer, 076-126 45 60
Mats Tindberg, Unionen, 070-553 92 20
Kent Hellström, Ledarna, 040-40 91 81
Välkommen med din ansökan senast 2015-06-08. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 338720.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Michael Ings
Föj oss även på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2014 cirka 47 000 anställda, representation i cirka 130 länder och en omsättning på cirka 89 miljarder SEK.
Deadline: 8 Jun
Job-ID: 338720