Header

KONEENASENTAJIA

Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt tuotantotoimintoihin määräaikaisia
Koneenasentajia
Keskeiset tehtävät
Työskentelet kaivos- ja porauslaitteiden kokoonpanotehtävissä.
Odotamme sinulta
kone- ja metallialan tai sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä kokemusta kokoonpanotyöstä. Toivomme kokemusta vaativasta koneenasennuksesta, mutta tärkeintä on, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen, valmis oppimaan uutta ja kehittymään laitekokoonpanon moniosaajaksi. Hydrauliikkaosaaminen, teollisuuden/liikkuvien työkoneiden väylätekniikan tuntemussekä sähköasennustöiden tunteminen katsotaan eduksesi. Valmius, kiinnostus ja halukkuus komennustyöhön katsotaan eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.9.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340763.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 13 Sep
Job-ID: 340763