Header

PAKKAAJIA

Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt logistiikkatoimintoihin määräaikaisia
Pakkaajia
Keskeiset tehtävät
Päätehtävänäsi on huolehtia tehtaalta uloslähtevästä logistiikkavirrasta, joka käsittää mm. laitteiden lastauksia, komponentti- ja varaosatoimituksia.
Odotamme sinulta
kokemusta pakkaamotoiminnasta tai logistiikasta. Logistiikka-alaa ja/tai pakkaamotoimintoja tukeva koulutus katsotaan eduksi. Odotamme sinulta tietotekniikan perustaitojen hallintaa ja kokemusta varastojärjestelmien käytöstä. Olet huolellinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, joustava ja palveluhenkinen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.9.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340742.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 13 Sep
Job-ID: 340742