Header

TUOTANTOINSINÖÖREJÄ

Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme kokoonpano- ja logistiikkatoimintojen työnjohtoon yhteistyökykyisiä ja johtamistaitoisia
Tuotantoinsinöörejä
Keskeiset tehtävät
Johdat kokoonpano- tai logistiikkatoimintoja kaivoslaitteiden valmistuksessa. Keskeisiä tavoitteitasi ovat työturvallisuus, toimitusvarmuus, laatu ja tuottavuus. Osaston työntekijöiden esimiehenä olet vastuussa oman osastosi suorituskyvystä, sen kehittämisestä ja henkilöstöasioista. Tuotanto-organisaation lisäksi teet yhteistyötä myös muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta
Insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin koulutusta tai vastaavia taitoja työkokemukseen pohjautuen. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, käytännönläheistä työskentelyotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta tuotantojärjestelmien ja tuotannonohjausmenetelmien tuntemusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Tiimityökyky ja palveluhenkinen asenne ovat tehtävissä menestymisen kannalta välttämättömiä. Edellytämme mahdollisuutta tehdä työtä kahdessa vuorossa.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.9.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340653.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 13 Sep
Job-ID: 340653