Header

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORI

Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt logistiikkatoimintoihin
Logistiikkakoordinaattoria
Keskeiset tehtävät
Haemme aktiivista ja ammattitaitoista logistiikkakoordinaattoria huolehtimaan Tampereen tehtaan uloslähtevästä materiaalivirrasta. Tehtävässäsi koordinoit materiaalien kuljetusjärjestelyitä asiakkaille ja toimit erilaisissa projekteissa asiantuntijana.
Odotamme sinulta
logistiikka-alan koulutusta (esim. insinööri, AMK) sekä kokemusta lähtevän logistiikan tai vientihuolinnan parista. Myös muut soveltuvat koulutus- ja työkokemustaustat huomioidaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä asennetta sekä paineensietokykyä. Olet oma-aloitteinen, joustava ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on käytännönläheinen ja käytät sujuvasti myös englannin kieltä.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.9.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340740.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 13 Sep
Job-ID: 340740