Header

LAADUNOHJAAJIA

Sandvik Mining and Construction Oy:n Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme tuotantotoimintoihin aloitekykyisiä ja aktiivisia
Laadunohjaajia
Keskeiset tehtävät
Laadunohjaajana toimit erilaisissa tuotannon laadunvarmistustehtävissä. Tehtävänäsi on varmistaa lopputuotteiden virheettömyys sekä tukea kokoonpanotoimintaa suorittamalla korjaavia toimenpiteitä havaituista poikkeamista. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä tehtaan eri sidosryhmien kanssa varmistaen näin jatkuvan parantamisen prosesseissamme sekä tuotteissamme. Myös erilaiset dokumentointitehtävät ja reklamaatioiden käsittely ovat osa työtäsi.
Odotamme sinulta
Kone- ja metallialan tai sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä kokemusta laadunvarmistus- tai vaativasta kokoonpanotyöstä. Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, käytännönläheistä työskentelyotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Hydrauliikkaosaaminen, teollisuuden/liikkuvien työkoneiden väylätekniikan tuntemus sekä sähköasennustöiden tunteminen katsotaan eduksesi. Tiimityökyky ja palveluhenkinen asenne ovat tehtävissä menestymisen kannalta välttämättömiä.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Olli Parviainen, laatupäällikkö, p. 0400 147 602 (ma-pe klo 15-16).
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.9.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340651.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 13 Sep
Job-ID: 340651