Header

HR Intern - Fixed Term


Fixed Term Internship!

We zijn op zoek naar jou in het bereiken van onze geweldige prestaties ambitie! Wil jij een stage lopen bij een multinational in de FMCG en de wereld leider in spirits met een geweldige merkenportefeuille? Wij bieden een uitdagende stage waarin je HR ervaring kunt op doen. 

Diageo
Onze merkenportfolio bestaat uit meer dan 200 merken met o.a. Smirnoff en Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, Tanqueray in portfolio en veel meer. 

Diageo is wereldleider op het gebied van spirits en opereert in meer dan 180 markten met meer dan 36.000 getalenteerde medewerkers over de hele wereld. Ons grote aanbod van merken en geografische verspreiding betekent dat mensen met onze producten bij elke gelegenheid vieren kunnen ongeacht waar zij zich in de wereld bevinden. Dit is de reden waarom 'celebrating life every day, everywhere' de kern is van wat we doen. Diageo is beursgenoteerd in Londen (DGE) en New York (DEO). Voor meer informatie over Diageo, kijk dan ook op www.diageo.com
, Facebook en volg ons op LinkedIn. Kijk ook op YouTube naar onze recente campagnes:
Joy Will Take You Further https://www.youtube.com/watch?v=K9R9YtaoYAE 
Gentleman’s Wager IIhttps://www.youtube.com/watch?v=kzME9i03PpI 

Wat ga je doen?
Als stagiaire ben je onderdeel van het HR Team Benelux en Frankrijk (kantoor in Brussel, Amsterdam en Parijs) met een Shared Service Center in Budapest. Je draait volledig mee met het team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken verspreid over de drie landen. Denk hierbij aan het in kaart brengen, optimaliseren en het implementeren van processen en policies. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de HR afdeling.
 
Werkzaamheden: 
Diverse projecten waaronder het invoeren van digitale loonstroken en alle communicatie omtrent, verzorgen van maandelijkse rapportages, optimaliseren van payroll input en het in kaart brengen van werkprocessen.
 
Functie eisen:
 
  • HBO opleiding (Bedrijfskunde / HR)
  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je hebt een interesse in de FMCG industrie;
  • Je bent leergierig, enthousiast en punctueel;
  • Je neemt initiatief
  • Vloeiend in woord en schrift in Nederlands en Engels.
 
Wat bieden wij
We bieden een interessante en leerzame stage in een internationale omgeving waar jij je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je gaat zelfstandig werken op verschillende projecten. Hierbij kun je uiteraard rekenen op een goede begeleiding van je manager en collega’s. Het Benelux team bestaat uit diverse specialismen waaronder HR Business Partners, HR Coordinators, Payroll Specialist een Employee Relations Manager en een Talent Engagement Manager. Daarnaast krijg je product-allowance om onze mooie merken uit te proberen, volledige reiskostenvergoeding en een marktconforme stagevergoeding.
 
Duur en startdatum
Het betreft om een fulltime meewerkstage gedurende een periode van minimaal 5 maanden vanaf 1 februari 2016.
HR Intern - Fixed Term