Header

Uitdagende bijbaan ICT student bij UTZ certified

Duurzaamheid Werkt zoekt voor UTZ CERTIFIED:

een enthousiaste ICT student. Ben jij een technisch talent met goede kennis van software ontwikkeling, systeem management, websites en toepassingen? Dan biedt UTZ je de mogelijkheid mee te werken aan het unieke traceability systeem van UTZ ( Java, SugarCRM, Liferay Portal, Jasper, Ubuntu, Reverse Proxy, VMWARE ESX). UTZ is op zoek naar een innovatieve hardcore ICT liefhebber: iemand die het echt weet of echt wilt weten! Affiniteit met open source toepassingen is belangrijk. Zoek je een bijbaan of een afstudeeropdracht en voldoe je aan onderstaande eisen, reageer dan voor 15 februari.

UTZ CERTIFIED biedt een uitdagende studentenbaan in een dynamische en internationale werkomgeving. De bedrijfscultuur is informeel, gedreven en plezierig. UTZ gaat samenwerken met software ontwikkelteams in Nederland, India en Pakistan. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van Amsterdam CS.

UTZ CERTIFIED is een van de grootste duurzaamheidsprogramma's voor koffie, cacao en thee in de wereld; eenderde van alle koffie die wereldwijd duurzaam verhandeld wordt, wordt door UTZ gecertificeerd. Merken die zich hebben verbonden aan het inkopen van duurzame UTZ CERTIFIED grondstoffen zijn wereldwijde marktleiders zoals Douwe Egberts, MARS, IKEA, Nestlé, FrieslandCampina, Pickwick, De Ruijter en Albert Heijn.

Functie-eisen
Kerntaken:

-Meewerken aan het traceability systeem van UTZ
-Meebouwen aan de nieuwe website van UTZ
-Andere ICT klussen

Vereisten:

-Goede bekendheid met Linux, Apache, PHP, IPTables Firewall, Perl;
-Kennis van Ruby, Ruby on rails is een pre;
-Ervaring met bouwen en beheren van websites;
-ICT Universitair of Technische informatica HBO (minimaal in derde jaar), andere technische studie mag ook, mits je verder aan het profiel voldoet;
-Zeer goede kennis van de Engelse taal (meer talen is een pre);
-Minimaal 2 dagen per week in afstemming met je rooster;
-Commitment voor minimaal 6 maanden.

Contact
Contact persoon: Annelies Pijnenburg
Telefoonnummer: 06-46680191
E-mailadres: application@duurzaamheidwerkt.nl
website: http://www.duurzaamheidwerkt.nl/