Header

Administratief medewerker voor de zomer

De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF te Utrecht is een landelijke organisatie die fondsen werft om een groeiend aantal hoger opgeleide vluchtelingen te kunnen ondersteunen bij hun studie en het vinden van werk. De organisatie is opgericht in 1948 en sindsdien hebben duizenden vluchtelingen uit vele landen een beroep gedaan op het UAF. Het UAF streeft naar participatie van vluchtelingen in de Nederlandse samenleving. Jaarlijks studeren meer dan 200 studenten af en vinden 300 werkzoekenden een baan of een stageplaats met steun van het UAF. Het UAF bezit het CBF-keurmerk voor goede doelen, is begunstigde van de Nationale Postcode Loterij en heeft ruim 26.000 individuele donateurs.

Binnen het UAF werken zo’n 75 bevlogen professionals in de afdelingen Studentenbegeleiding, Job Support, Communicatie & Fondsenwerving, Management Ondersteuning en Interne Bedrijfsvoering.

De zomer is een drukke periode voor het UAF. Daarom zijn wij op zoek naar:

Flex-/zomerkrachten m/v

Vanaf 16 uur per week (aantal uren in overleg vast te stellen) voor de maanden augustus en september. In juli hebben we al wat extra werk, en dit geldt tevens voor de maanden oktober tot en met december 2012. Het betreft werk als receptionist of administratieve ondersteuning (bv. op de financiële administratie), zoals:

  • het verrichten van diverse administratieve handelingen in het geautomatiseerde systeem
  • werkzaamheden bij de receptie, zoals telefonist, postverwerking, bezoek ontvangen

Om dit werk te kunnen, moet je

  • accuraat en gestructureerd kunnen werken
  • beschikken over administratieve vaardigheden
  • vaardig zijn met relevante softwareapplicaties
  • over goede (telefonische) communicatieve vaardigheden beschikken

Het werk is goed te combineren met een studie.

Wat kun je van het UAF verwachten?

Een inspirerende werksfeer in een werkomgeving waar idealisme en professionaliteit gecombineerd worden. Het salaris wordt op grond van werkervaring vastgesteld en bedraagt minimaal € 10,92 bruto per uur. Het UAF beschikt over goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Informatie en reacties

Voor nadere inlichtingen kun je op bellen met Marieke Veenstra (P&O adviseur), telefoon 030-2520835. Je sollicitatie kun je tot en met 15 mei 2012 sturen naar: Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF sollicitaties@uaf.nl onder vermelding van “sollicitatie flexkracht”. Geef in je mail duidelijk aan wanneer je beschikbaar bent, voor hoeveel uur/dagen en naar welke dagen je voorkeur uit gaat. Voor meer informatie over het UAF, kijk op www.uaf.nl.

Kandidaten van niet-Nederlandse afkomst worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Solliciteer je niet? Steun dan toch ons werk: rekeningnummer 76300