Header

Functioneel Beheerder Microsoft Dynamics

ICCO, partner van ondernemende mensen

ICCO is de interkerkelijke organisatie voor internationale ontwikkelingssamenwerking. Wereldwijd geven wij financiële steun en advies aan lokale organisaties en netwerken die zich inzetten voor toegang tot basisvoorzieningen, het op gang brengen van duurzame economische ontwikkelingen en het bevorderen van vrede en democratie.

Ook verbinden wij ondernemende mensen in Nederland en in ontwikkelingslanden met elkaar. Wij werken intensief samen met maatschappelijke organisaties waaronder ontwikkelingsorganisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven. Zo helpen wij mensen in Latijns Amerika, Azië, Afrika en Oost Europa een menswaardig bestaan op te bouwen en economisch op eigen benen te staan.

Aan het einde van 2010 heeft ICCO zich getransformeerd tot een Internationale Netwerk Organisatie, die bestaat uit een Global Office in Utrecht en 7 Regiokantoren in Malawi, Mali, Oeganda, India, Indonesië, Nicaragua en Bolivia. De organisatie laat zich adviseren door 7 Regional Councils en de International Advisory Council.

De afdeling ICT is op zoek naar een

Functioneel Beheerder Microsoft Dynamics (M-V)

32-36 uur per week, startend met een contract voor een jaar

Over de afdeling

De afdeling ICT bestaat uit 10 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor infrastructuur, kantoorautomatisering, organisatie specifieke standaard- en maatwerkoplossingen (beheer en onderhoud) en gebruikersondersteuning. Het scala aan werkzaamheden binnen een klein team, waarbij onderlinge vervanging soms ook tussen verschillende functies noodzakelijk is, zorgt voor een interessante en afwisselende job.

Over de functie

Microsoft Dynamics AX (ERP) is binnen ICCO het belangrijkste informatiesysteem. Aan het standaardpakket zijn veel eigen oplossingen toegevoegd, waarvan een groot aantal in eigen beheer. Als functioneel beheerder vorm je de schakel tussen de functionele vraag en de technische oplossing. Je inventariseert en beoordeelt de wensen van gebruikers ten aanzien van aanpassingen in de processen in relatie tot de noodzakelijkheid van aanpassingen in Microsoft Dynamics. Je doet in overleg met de betrokkenen verbetervoorstellen alvorens deze worden doorgevoerd in het systeem. Je beoordeelt opgeleverde software en organiseert acceptatietesten met de gebruikers.

Je verzorgt trainingen voor gebruikers, onderhoudt handleidingen en je beantwoordt ingewikkelde gebruikersvragen. Je organiseert de communicatie van en naar de gebruikers in het kantoor in Utrecht en de 7 regionale kantoren (in Afrika, Zuid Amerika en Azië). Je legt verantwoording af aan het Hoofd ICT.

Wat vragen wij

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt goede analytische vaardigheden en een helikopterview.
  • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het wijzigen van bedrijfsprocessen.
  • Microsoft Dynamics kennis is vanzelfsprekend een pré.
  • Je bent in staat een afweging te maken tussen de behoeften van individuele gebruikers en de belangen van de organisatie als geheel. “Nee” zeggen hoort daar regelmatig bij.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt belangstelling voor ontwikkelingssamenwerking en affiniteit met de protestants-christelijke identiteit van ICCO.

Van onze kant kun je rekenen op een goede werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris is conform de ICCO-regeling (schaal 10) en bedraagt maximaal € 3.773,--bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

De standplaats is Utrecht

Voor meer informatie over de functie bel je met Remmert van Eijle, Hoofd ICT, telefoon 030 – 880 1835. Je schriftelijke sollicitatie, met CV, kun je vóór 7 mei a.s. per e-mail sturen naar ICCO, afdeling HR, vacancies@icco.nl, onder vermelding van vacature 2012-011. Algemene informatie over ICCO vind je op onze website: http://www.icco.nl.