Header

Studiekonsulent ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Ved NTNU i Trondheim er den teknologiske kunnskapen i Norge samlet. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag. Samarbeid på tvers av faggrensene gjør oss i stand til å tenke tanker ingen har tenkt før, og skape løsninger som forandrer hverdagen. 

Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse
Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Studiekonsulent ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Ved Fakultet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse, Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse er det ledig fast stilling som førstekonsulent i gruppen for Studie og support i administrasjonen.

Instituttet har for tiden tilsatt 19 professorer, 4 professor II, 15 i mellomgruppestillinger (faste tilsatte), 9 postdoktorer og 35 stipendiater. Instituttet er organisert i 4 faggrupper: 
  • Bedriftsøkonomi og optimering
  • Helse, miljø og sikkerhet
  • Organisasjon, arbeidsliv og juss
  • Strategi og ledelse 
Administrasjonen har i dag 15 fast ansatte og er organisert i 3 grupper:
  • Teknisk/IT
  • Personal, økonomi og forskning
  • Studie og support 
Studie og support gruppen har sentrale oppgaver knyttet til forvaltning av instituttets samlede studietilbud, studieveiledning, saksbehandling, studieplanbehandling, rekruttering, informasjonsarbeid, oppdatering og vedlikehold av studieadministrative datasystem (FS), eksamensavvikling, klagehåndtering og ansvar for instituttets ekspedisjon.

Arbeidsområder – studiekonsulent:
Arbeidsoppgavene i stillingen vil blant annet bestå av:
  • Studieadministrasjon, herunder saksbehandling av undervisnings- og studiesaker.
  • Rekruttering og informasjonsarbeid.
  • Studieveiledning og oppfølging.
  • Andre oppgaver innenfor gruppens ansvarsområde. 
For øvrig viser vi til ”Kompetansesystem for teknisk -administrativt ansatte ved SVT -fakultetet, utfyllende beskrivelse av stilling som førstekonsulent innen studie.

Kvalifikasjoner:
  • Det kreves høyere utdanning, fortrinnsvis hovedfag/mastergrad
  • Kompetanse og praksis fra studieadministrativt arbeid er ønskelig. Relevant arbeidserfaring som erfaring med studieveiledning, kvalitetssikring av studier, saksbehandling av studiesaker og rekrutteringsarbeid tillegges vekt.
  • Evne til å arbeide selvstendig og drive fram prosesser. 
Personlig egnethet for stillingen tillegges stor vekt. Vi søker en fleksibel, utadvendt og serviceorientert person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og som liker å ha mye og tett kontakt med studentene. Den som skal tilsettes må ha god muntlig og skriftlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk samt kunne arbeide strukturert og selvstendig.

Gode kunnskaper i bruk av IT-verktøy generelt (MS Office) er en forutsetning. Det er ønskelig med kjennskap til universitetets arkiv/saksbehandlingssystem (ePhorte) og studentdatasystemet FS. 

Lønns- og arbeidsvilkår:
Stillingen lønnes som førstekonsulent kode 1408 etter Lønnsramme 21, ltr. 37 - 58 i Statens lønnsregulativ, brutto kr. 29 008,40 – 40 133,40 pr. mnd. Fra dette trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders - og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og den som blir tilsatt, må finne seg i eventuelle endringer i arbeidsområdet.

I henhold til ny offentlighetslov kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til koordinator på studiegruppen Tove Krokstad, tlf. 73 59 34 05, e-post. tove.krokstad@iot.ntnu.no eller nestleder Ann-Charlott Pedersen, tlf. 73 59 35 03, e-post ann.pedersen@iot.ntnu.no.

Elektronisk søknad sendes via denne siden. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk, og kopier av vitnemål og attester vil kreves fra kandidatene som innkalles til intervju. Merk søknaden med SVT -1133. Søknadsfrist : 15.11.2013.