Header

Accounting Administration Assistant Sweden


  • Deadline : 21 Feb 2016
WaterAid letar efter en entusiastisk, driven, organiserad och ambitiös Ekonomi/Adminassistent. Är du en självgående person med öga för både detaljerna och helheten? Gillar du att jobba med ekonomihantering, resesupport och kontorsmanagement samtidigt som du vill ha en inspirerande arbetsplats? Då är du rätt person för oss.
WaterAid behöver nu förstärkning på vår Ekonomi- och administrationsavdelning av en ambitiös och entusiastisk EkonomiAdminassistent. Dina viktigaste arbetsområden kommer att vara ekonomihantering, resesupport samt kontorsmanagement. Det vill säga, du tar hand om det dagliga, löpande ekonomiarbetet med allt från leverantörsbetalningar, registrering av gåvor till avstämningar vid månadsbokslut. Du säkerställer att vi har ett fungerade och trevligt kontor, gör inköp samt säkerställer annan kontorslogistik. Du kommer även att vara support i bokningar och logistik kring resor som görs på kontoret.
WaterAid är en dynamisk arbetsplats som erbjuder en spännande och händelserik vardag på jobbet. Att arbeta för oss är utvecklande, inspirerande och givande. Du kommer att få insyn i hur organisationen jobbar och genom dina arbetsuppgifter vara delaktig i arbetet att säkerställa att alla människor överallt får tillgång till rent vatten, sanitet och hygien.
Kvalifikationer;
  • Du är utbildad ekonom – gärna gymnasieekonom med någon form av påbyggnadsutbildning
  • Du har minst 2 års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Stor erfarenhet av och tycker att det är roligt att jobba i olika typer av datasystem
  • God datorvana, särskilt i Excel och Office-paketet
  • Goda kunskaper (skrift och tal) i både svenska och engelska
  • Erfarenhet av att jobba med kontinuerliga deadlines
  • Du är flexibel, social, serviceminded, kommunikativ, organiserad och självgående
  • Öppen för varierande arbetsuppgifter
  • Trygg i att hitta lösningar på utmaningar
Tjänsten är på heltid med månadslön. Visstidsanställning på ett år med start omgående, och möjlighet till förlängning. Du kommer att vara baserad på WaterAids kontor i Solna och rapportera till Ekonomi och administrations ansvarig. På WaterAid får du möjlighet att arbeta med ett gäng drivna kollegor med höga ambitioner och en stor mängd humor.
Läs mer om WaterAid på www.wateraid.se
Skicka din ansökan med ett CV och personligt brev senast den 21 februari till;anna.siberg@wateraid.se
För frågor om tjänsten kontakta Anna Siberg, Executive Assistant på anna.siberg@wateraid.seeller 08-6773024