Header

Fondsenwerver Zakelijke Markt


Achtergrond
Trees for All is een stichting die zich wereldwijd richt op het steunen van projecten die het herstel, de aanplant en de bescherming van bossen en regenwouden mogelijk maken. Om haar doelstellingen te behalen betrekt Trees for All hierbij actief de zakelijke markt. Van multinational tot klein ondernemer, elk bedrijf is welkom om middels de projecten van Trees for All een deel van haar MVO beleid vorm te geven; van klimaatneutraal ondernemen tot het planten van een eigen bedrijfsbos met medewerkers.
Trees for All, begonnen in 1999, was in Nederland de eerste aanbieder van CO2-compensatie. Vandaag de dag is Trees for All betrokken bij verschillende projecten wereldwijd. Deze projecten bieden naast een ecologische bijdrage ook sociaal economische ontwikkeling voor de lokaal betrokken bevolking. Zo gaat Trees for All voor meerwaarde.
Wie zoeken wij?
Je inspireert en overtuigt, je bent een netwerker die moeiteloos anderen betrekt. Je bent professioneel, stressbestendig en gericht op het verlenen van een excellente service. Je hebt ervaring met acquisitie, marketing, sales en/of fondsenwerving en je bent bekend met de groot zakelijke markt.
Gezien onze nieuwe campagnes zoeken wij voor de uitbreiding van ons team een collega die zich als fondsenwerver zakelijke markt wil inzetten om bedrijven actief te betrekken bij het behalen van de doelstellingen van onze organisatie. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met duurzaamheid en de missie van Trees for All.
Wat bieden wij?
Trees for All is een unieke organisatie die als Stichting een duidelijke bijdrage wil leveren aan het herstel van de natuurlijke balans van de aarde. In ons dynamisch team krijg je volop de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, je netwerk te verbreden, en meer kennis op te doen met betrekking tot zakelijke dienstverlening, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.
Wij bieden je een aanstelling van minimaal 16 uur in de week met de mogelijkheid tot uitbreiding later in het jaar. De arbeidsvoorwaardenregeling van Trees for All is hierop van toepassing.
Het is ook mogelijk om als freelance fondsenwerver (zzp-er) zakelijke markt bij Trees for All te beginnen. Trees for All is dan een van je opdrachtgevers. De functie bied je goede kansen je eigen contacten uit te breiden en je bestaande netwerk te betrekken bij de verschillende groene proposities van Trees for All. Daarnaast is er de mogelijkheid om namens Trees for All deel te nemen aan en actief betrokken te zijn bij events en masterclasses op het gebied van duurzaamheid.
Ben je geinteresseerd, stuur dan voor 4 maart 2016 je motivatie en CV naarsollicitatie@treesforall.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen Iris Gardien (Senior programma & relatie manager) middels 026 845 08 94. Trees for All is gevestigd op minder dan 5 minuten loopafstand van Arnhem Centraal.