Header

Directie Assistent


Cordaid gelooft in een wereld zonder armoede en uitsluiting. Daar zetten we ons voor in, met hart en ziel. We streven naar een rechtvaardige en duurzame samenleving waarin ieder mens telt. We staan voor kennis en talenten delen tussen Noord en Zuid, tussen boeren en bedrijfsleven, tussen activisten en beleidsmakers. Waar armoede, conflict en uitsluiting samenlevingen verscheuren, verbinden wij mensen en gemeenschappen. Ook staan we voor professionalisme, expertise en medemenselijkheid over alle grenzen heen, om het verschil te maken waar dat het hardst nodig is.
Hand in hand met ruim 800 gedreven partnerorganisaties in Afrika, Azie, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika verbeteren wij structureel de levensomstandigheden van de armste en meest uitgesloten bevolkingsgroepen - de bottom billion. Dat doen we waar natuurrampen toeslaan, waar conflicten gemeenschappen verscheuren en waar onderontwikkeling gezinnen in de greep houdt van extreme armoede. In Nederland presenteren wij ons onder de namen Cordaid, Cordaid Memisa, Cordaid Mensen in Nood, Cordaid Kinderstem, Cordaid Microkrediet en Cordaid Bond zonder Naam.
Voor het Directiebureau zijn wij op zoek naar een:
Directie Assistent
(32-36 uur p.w.)
De functie van Directie Assistent is je op het lijf geschreven! Je bent servicegericht, stressbestendig en vooral proactief in de administratieve ondersteuning aan de Directie. Je denkt daarin altijd een stap vooruit!
Wat je doet
Als een van de twee Directie Assistenten verzorg je de administratieve ondersteuning aan de CEO en CFO. Je beheert de agenda's en verwerkt inkomende correspondentie. Je geeft de juiste prioriteit aan vergaderverzoeken en plant de follow-up voor inkomende voorstellen. Je organiseert vergaderingen voor bijvoorbeeld het management team en de Raad van Toezicht, stelt de agenda op en werkt indien nodig Engelstalige notulen uit. Je beantwoordt de telefoon, werkt nauw samen met de andere Directie Assistent en neemt indien nodig taken van elkaar over.
Wie je bent
Een afgeronde MBO+/HBO opleiding bij voorkeur in secretariele richting
Je beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring
Je bent stressbestendig, assertief en proactief
Je hebt uitstekende kennis van MS Office en voornamelijk van Outlook
Je werkt gestructureerd en houdt overzicht in stressvolle situaties
Je hebt een gastvrije instelling en bent communicatief vaardig
Je hebt uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
Wat wij bieden
Een verantwoordelijke positie in een professionele organisatie
Een afwisselende functie waarbij eigen initiatief wordt gestimuleerd
Een wereldwijd opererende organisatie met aandacht voor diversiteit
Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goed pensioen
Een bruto maandsalaris van minimaal EU 2.586,- tot maximaal EU 3.978,- op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante ervaringsjaren
Een functie voor een jaar, met mogelijkheid tot voortzetting.
Meer informatie
Ben je geinteresseerd in deze functie en voldoe je aan alle gestelde eisen, reageer uiterlijk voor 6 maart a.s. https://www.cordaid.org/nl/over-ons/werken-bij-cordaid/vacatures/interna... , t.a.v. Jan Kees den Bakker, HR, tel. 070-3136300 (algemeen nummer Cordaid).
Bezoek voor meer informatie over Cordaid onze website: www.cordaid.org
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.