Header

EHS-TYÖNTEKIJÄ


Sandvik Mining and Construction Oy hakee Turkuun
EHS-työntekijää (vuorotteluvapaan sijaisuus)
Sandvik Mining on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme ammattitaitoista ja aktiivista turvallisuus-, ympäristö- ja terveysasioiden kehittäjää.
Keskeisettehtävät
EHS-työntekijänä tuet tuotantoa päivittäisissä turvallisuus-, ympäristö- ja terveysasioissa.
Odotamme sinulta
tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä hyvää turvallisuusasennetta. Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, itsenäisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä kykyä uusien asioiden oppimiseen.
Koska tehtävä on vuorotteluvapaasijaisuus, on valittavan henkilön täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut (enint. yksi vuosi valmistumisesta) tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Olli Helppi, työsuojelupäällikkö, p. 040 169 7865
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 1.3.2016 mennessä. 
Haku intranetissä HR:n sivulla oleva ”Avoimet työpaikat” -pikalinkin kautta.
Työpaikan tunnus on 342664
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 1 Mar
Job-ID: 342664