Header

DIGITAL CAMPAIGNER Compassion in World Farming

Compassion in World Farming is dé internationale organisatie die 100% opkomt vóór het welzijn van landbouwdieren, tegen vee-industrie. Voor ons Nederlandse kantoor in Nijmegen zijn wij op zoek naar een:

digital campaigner

  • 36 uur per week
  • salaris, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 1950 bruto per maand
  • aanstelling vooralsnog voor 1 jaar

Compassion in World Farming voert al meer dan 40 jaar met succes campagne voor landbouwdieren. Dankzij onze campagnes zijn wrede kalverkisten verdwenen uit Europa, zijn kale legbatterijen illegaal en wordt in de EU paal en perk gesteld aan het gebruik van krappe kooien voor varkens. Maar we willen méér: de grootschalige, intensieve veehouderij gaat immers óók ten koste van milieu, klimaat en een eerlijke voedselverdeling op aarde. Daarom willen we dat er vóór 2050 wereldwijd een eind komt aan de vee-industrie.

Om deze grote ambitie waar te maken zoeken we iemand die onze campagnes in Nederland met verve, via het internet in de schijnwerper zet. Onze nieuwe collega adviseert en werkt mee aan de planning en uitvoering van al onze online activiteiten, zoals bijvoorbeeld de website www.ciwf.nl, onze e-mail nieuwsbrief, e-campagnes en social media.

Om deze rol goed te kunnen vervullen beschikt onze nieuwe collega over:

  • hart voor dieren en belangstelling voor het welzijn van landbouwdieren
  • ervaring met het beheer van websites in een CMS, het maken van content daarvoor, met behulp van SEO en Analytics
  • uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands en het vermogen daarmee diverse publieksgroepen aan te spreken
  • ervaring met online campaigning, waaronder het gebruik van social media om bestaande en nieuwe publieksgroepen te bereiken.

We zoeken een teamplayer die werkt in een klein team op ons kantoor in Nijmegen en daarnaast ook samenwerkt met collega's op ons hoofdkantoor in Engeland.

Wil je meer weten over deze uitdagende, nieuwe functie?

Een uitgebreide functieomschrijving staat op www.ciwf.nl. Meer informatie over ons werk en onze organisatie vind je op onze websites www.ciwf.nl en www.ciwf.org. Heb je nog vragen, bel dan bij voorkeur vrijdags naar Geert Laugs, 024-3555552.

Wil je solliciteren?

Mail dan vóór 1 mei, je CV en een korte aanbiedingsbrief, beiden in het Engels, naar ciwf@ciwf.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 15 en 16 mei (Nijmegen), de tweede ronde op 23 mei (Engeland).

Stichting Compassion In World Farming (CIWF) Nederland
Postbus 1305
6501 BH Nijmegen
Tel: 024-3555552
Fax: 024-3551777
website: www.ciwf.nl
mail: ciwf@ciwf.nl