Header

fondsenwerver particuliere markt

‘Gelukkig zijn er nog mensen die geloven in vrede en gerechtigheid. Die opkomen voor de rechten van arme of kwetsbare mensen. En zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontplooien. Het zijn mensen die vertrouwen hebben in de kwaliteiten van anderen en doorzetten om hun doel, hun missie te bereiken.’

Mensen met een Missie zet zich in voor internationale samenwerking vanuit de katholieke missionaire traditie. Wij stellen kennis, menskracht en geld ter beschikking aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten en kansrijke gemeenschapsinitiatieven, waarin mensen zich inzetten voor gerechtigheid en vrede.

De organisatie heeft drie afdelingen (Campagnes, Programma’s en Financiën & Bedrijfsvoering) en telt in totaal zo’n dertig medewerkers. De afdeling Campagnes is primair verantwoordelijk voor fondsenwerving en communicatie. Voor deze afdeling zoeken wij een

fondsenwerver particuliere markt (0,8 fte)

Uw taken en verantwoordelijkheden
Mensen met een Missie is op zoek naar een ervaren fondsenwerver, die ons donateursbestand laat groeien en optimaal resultaat behaalt uit de bestaande trouwe achterban. Werven, behouden en upgraden zijn de pijlers van deze functie. U coördineert het bestaande mailingprogramma, ontwikkelt en coördineert de jaarlijkse pinkstercampagne van de Week Nederlandse Missionaris en initieert nieuwe acties t.b.v. het vergroten van inkomsten. U bent inventief en weet met kleine budgetten grote kansen te creëren binnen onze specifieke doelgroep. We zoeken een spin in het web die collega’s, leveranciers, tekstschrijvers etc. met elkaar weet te verbinden en tot optimale resultaten laat komen. Op basis van analyse van onze database, uw ervaring en voelsprieten voor de markt zet u (vernieuwende) activiteiten uit.

Uw profiel

  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van fondsenwerving in de particuliere markt
  • Stevige projectmanager die snel schakelt en goed overzicht houdt
  • Ervaring met een breed scala aan fondsenwervingstechnieken, waaronder direct mail
  • Ervaring met het aansturen van leveranciers en het gelijktijdig werken aan meerdere projecten
  • Sterk cijfermatig en analytisch inzicht
  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • Kennis van het katholieke netwerk in Nederland en aantoonbare affiniteit met de identiteit van Mensen met een Missie

Uw competenties
U bent resultaatgericht, ondernemend en heeft organisatievermogen. U heeft een hands-on mentaliteit en voert meerder projecten tegelijk uit, waarbij u goed (financieel) overzicht houdt en snel bijstuurt indien nodig. U bent sociaal en communicatief vaardig. U bent initiatiefrijk en ziet kansen voor vernieuwing en verbetering, ten bate van grotere financiële opbrengsten.

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geïnspireerde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal € 3.833,- bruto per maand op fulltime basis.

Reageren
Voor nadere informatie kunt u op maandag, dinsdag of donderdag contact opnemen met Mascha Buiting, hoofd Campagnes a.i., via telefoonnummer (070) 31 36 782.

Mail uw brief met c.v. vóór maandag 23 april a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Mensen met een Missie
Postbus 16442
2500 BK DEN HAAG
www.mensenmeteenmissie.nl