Header

Communicatiemanager

Rank a Brand zoekt per 1 september een enthousiaste Communicatiemanager

(32 u/pw voor de periode van 4 maanden)

Wie zijn wij?
Rank a Brand is de grootste duurzame merkenvergelijkingssite van Europa. Op www.rankabrand.nl vind je een overzicht van belangrijke consumentenmerken en hun score op het gebied van duurzaamheid. De website bevat meerdan 800 merken in 7 verschillende sectoren, waarondermode, eten&drinken, elektronica en reizen. Dagelijks werken wij met een team van enthousiaste onderzoekers (brand-watchers) om onze database te vullen en up-to-date te houden.

Wat zoeken wij?
Voor de promotie van onze website en ons onderzoek zoeken wij per direct een Communicatiemanager. Ben jij een communicatief talent, beschik je over ervaring met online en offline media, heb je een vlotte pen en kan je goed overzicht bewaren? Heb je affiniteit met duurzaamheid en het web 2.0? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vereisten:
Minimaal HBO werk- en denkniveau
Minimaal 2 jaar werkervaring, liefst op het gebied van communicatie en PR
Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
Je hebt affiniteit met duurzaamheid
Het world wide web kent voor jou geen geheimen
Je hebt een hands-on mentaliteit
Je bent stressbestedig en flexibel
Ervaring met werken met vrijwilligers of leidinggeven is een pré

Wat ga je doen?
Rank a Brand wil van duurzaamheid een koopfactor maken, jij gaat dat verhaal vertellen. We richten ons zowel op consumenten als bedrijven en organisaties. Onze website is de etalage waar merken op duurzaamheid staan geranked. Jij zorgt ervoor dat de website steeds verrast, vernieuwt eninformeert. Je voert het jaarplan voor promotie uit, waarbij maandelijks een bepaalde sector centraal staat. Je onderhoudt contacten met experts en bedrijven uit die sector en benut de kansen en aanknopingspunten die Rank a Brand verder helpen. Je levert relevante content voor de websiteo.b.v. input van onze Research afdeling. Je weet de kern te raken van onze onderzoeksresultaten en bewerkt doorlopend via multichannel onze doelgroepen, waaronder met social media. Daarnaast onderhoudt je contacten met bedrijven, platformen, partners, media en pers.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie, te beginnen per 1 september
Een fijne werkplek in Amsterdam
Een functie van 32 uur tot eind 2012 met mogelijke verlenging
Een salaris van €2.250 bruto o.b.v. een 40-urige werkweek.

Interesse?
Stuur een korte motivatie en C.V. naar nielsoskam@rankabrand.com. Ook voor verdere informatie en vragen kun je contact opnemen met Niels, tel. 06-45958951. Reageren graag uiterlijk op 15 augustus 2012.