Header

Internship Hague Security Delta Program HCSS

Hague Centre for Strategic Studies

The Hague, Netherlands

Gezocht:

Stagiair(e) met achtergrond in bedrijfskunde of relevante andere richting voor een stage van 4 maanden gericht op het ondersteunen van het The Hague Security Delta-programma. Dit programma koppelt ongeveer 200-300 innovatieve spelers uit de Nederlandse veiligheidssector aan elkaar. HCSS speelt een voortrekkersrol binnen dit programma, en houdt zich bezig met de uitwerking en totstandkoming van meerdere onderdelen van het raamwerk waarbinnen deze samenwerking gaat verlopen.

Het werk betreft zowel organisatorische als onderzoekscomponenten. Op organisatorisch gebied speel je een belangrijke rol in de interactie met de andere partners, en de opzet van het programma zelf. Door te werken aan the Hague Security Delta krijg je een goed inzicht bieden in innovatie en samenwerking tussen innovatieve bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid. Daartoe behoren ook onderzoeksmogelijkheden naar onder andere publiek-private samenwerking. Daarnaast stelt de stage de stagiair in de gelegenheid kennis te maken met een groot netwerk bestaande uit verschillende grote spelers uit de security-sector in Nederland.

Voor de opzet van dit programma binnen HCSS en de samenwerking met onze partners zijn wij op zoek naar een stagiair(e) met de volgende kwaliteiten:

  • Je bent in een vergevorderd stadium van je studie (HBO of WO), bij voorkeur in een relevante studie als bedrijfskunde of een andere relevante managementstudie
  • Tijdens de gehele stageperiode sta je ingeschreven als student aan een universiteit of HBO (dit is verplicht).
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Communicatief ingesteld
  • Goede organisatievaardigheden
  • Grote zelfstandigheid
  • Punctueel en accuraat

For more details and to apply for this job click here