Header

Junior Knowledge Officer : Den Haag

Voor Het Kennisprogramma van Hivos zoeken wij per direct een parttime
Junior Knowledge Officer  voor 32 uur per week
de aanstelling is voor bepaalde tijd tot 1 maart 2013
Waar ligt je verantwoordelijkheid?
Als junior ben jij verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning en praktische organisatie van verschillende projecten en evenementen van het Kennisprogramma. Je ondersteunt onderzoek en vat inzichten samen. Je fungeert als contactpersoon voor specifieke projecten en organiseert een reeks van evenementen. Je levert teksten aan voor de website en andere platforms zodat belangstellenden worden geïnformeerd over de activiteiten van het kennisteam. Daarnaast houd je ook de bijhorende administratie bij in het projectadministratiesysteem.
Wat heb je hiervoor nodig:
Als junior heb je een relevante WO-opleiding Sociale Wetenschappen binnen OS afgerond. Je combineert een scherp analytisch vermogen met een hands-on mentaliteit. Je kunt goed het overzicht houden en bent creatief in het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Ook vinden we het belangrijk dat je aantoonbare ervaring met inhoudelijke ondersteuning en de organisatie van evenementen hebt. Je kunt goed omgaan met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Bovendien ben je gewend te schrijven en je beschikt over ruime kennis op het gebied van ICT & sociale media. Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal uitstekend.
Wat krijg je hiervoor?
Een inspirerende werkomgeving en functie waarbij je een bijdrage levert aan actuele ontwikkelingen binnen OS. Een tijdelijke aanstelling voor maximaal 6 maanden vanwege de tijdelijke overdracht van taken. Je salaris bedraagt maximaal € 2.018,09 bij een vierdaagse 32-urige werkweek. Reiskostenvergoeding conform de Hivos Rechtspositieregeling. Opname in het pensioenfonds voor Zorg & Welzijn.
Wat je nog meer wilt weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Josine Stremmelaar, Co̦rdinator Kennis Programma, telefoon 070 Р376 55 00.
Direct reageren?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV met code 1210100-21 graag vóór 17 oktober naar jobs@hivos.nl. De gesprekken zijn gepland op 24 oktober as.
Ontwikkelingsorganisatie Hivos handelt vanuit humanistische waarden. Samen met lokale maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden werkt Hivos aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. www.hivos.nl
Hivos investeert in kennis om kritisch te reflecteren op haar eigen praktijk en een bijdrage te leveren aan de effectiviteit van de sector. www.hivos.net
Bij Hivos werken in totaal 256 mensen, waarvan 127 op het hoofdkantoor in Den Haag. Hivos kent regiokantoren in Zimbabwe, Kenia, India, Indonesië, Costa Rica en Bolivia. Voor meer informatie: www.hivos.nl