Header

Project coördinator bij Studenten voor Morgen

Project coördinator bij Morgen
 
Organisatie: Studenten voor Morgen
Locatie: Utrecht
Dienstverband: Tijdelijk
Opleidingsniveau: HBO, WO
Uren per week: 24 uur
Reageren voor: 01-12-2013

Functieomschrijving
Ben jij afgestudeerd en werkzoekend? Ben je een geboren netwerker en beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden? Dan is de functie projectcoördinator bij Morgen iets voor jou!

Morgen is het landelijke studentennetwerk voor een duurzame toekomst. Morgen heeft leden die zich inzetten voor duurzaamheid in en rondom het hoger onderwijs. Daarnaast  staat Morgen voor het belang van duurzaamheid op het gebied van bedrijfsvoering, het onderwijs en onderzoek van hoger onderwijsinstellingen.

Vanaf 15 januari 2014 start Morgen met het project SustainaBul. Een team beoordeelt de Nederlandse hoger onderwijsinstellingen op het gebied van duurzaamheid. Dit team wordt aangestuurd door een projectcoördinator.

Functie-eisen
- Minimaal afgeronde opleiding op HBO-niveau;
- Je bent tussen de 20 en 28 jaar;
- Je hebt ervaring met projectmatig werken;
- Je hebt prima organisatorische capaciteiten;
- Je bent communicatief, zowel schriftelijk als mondeling, erg vaardig
- Je hebt affiniteit met duurzaamheid;
- Je bent goed in staat om overzicht te houden, je kunt prioriteiten stellen en deadlines goed bewaken.

Organisatieprofiel
Morgen onderhoudt het duurzaamheidsnetwerk en werkt samen met partners aan eigen projecten. Voor de SustainaBul wordt een team samengesteld dat bestaat uit een projectcoördinator, een aantal vrijwilligers en drie bestuursleden. Je komt te werken in een leuke en jonge projectomgeving. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris (2.057,-- bruto per maand op basis van een volledige werkweek), flexibele werktijden en onkostenvergoeding.  

Studenten voor Morgen is gevestigd in Utrecht. De functie loopt van 15 januari tot en met 30 juni 2014.

Inlichtingen over de functie en over Morgen (www.studentenvoormorgen.nl) zijn te verkrijgen bij dhr. K. Sariwating (telefoon: 06 22 06 38 35, email: onderwijs@studentenvoormorgen.nl) of dhr. S. Bosch (voorzitter@studentenvoormorgen.nl). De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 9 en 16 december 2013.

Herkent u zich in het profiel en past deze uitdaging bij u? Stuur dan uw schriftelijke motivatie per email en inclusief CV vóór 1 december naar Morgen, t.a.v. Kaja Sariwating, Bestuurslid Hoger Onderwijs (onderwijs@studentenvoormorgen.nl)


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.