Header

Vállalati értékesítés támogató - Debrecen

1915515
GE Capital
Capital - International
A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, tulajdonosa a GE (General Electric Company). A bank a GE Capital International, a GE pénzügyi üzletágának részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál a lakosság és a vállalkozások számára. A pénzintézet budapesti és békéscsabai központjában és 101 bankfiókjában közel 3000 főnek biztosít kihívásokkal teli munkahelyet. A kihívásokkal teli gazdasági és szabályozói környezet ellenére a Budapest Bank az elmúlt években is folyamatosan nyereségesen működött, fenntartva erős likviditását és stabilitását.

A Mastercard – Az év bankja 2013 versenyen, mely a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetése, a Budapest Bank lett. Ráadásul a fődíj mellett – minden eddigi sikerünket felülmúlva - további öt díjat is elnyert.
Az „Év bankja 2013” címmel a független szakmai zsűri elismerte, hogy a Budapest Bank, a nehéz működési környezet ellenére is folyamatosan stabilan és nyereségesen teljesít. Kiemelték, hogy a piaci trendekkel szemben is növelni tudta vállalati hitelállományát emellett lakossági üzletága is jelentős eredményeket ért el az új számlanyitások és a hitelkártya kibocsátás terén.

A Budapest Bank üzleti tevékenységét és társadalmi felelősségvállalási programjait már a korábbi években is számos díjjal ismerték el – többek között a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztését célzó programjaival a bankok között egyedülálló módon egymás után három alkalommal nyerte el a MasterCard által kiírt Az Év Bankja versenyen „A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank” címet.

Munkatársaink szerepét kulcsfontosságúnak tartjuk üzleti eredményességünkben. Üzleti stratégiánkkal összhangban tudatosan tervezzük a vezetői utánpótlást, fejlesztjük a kiemelkedő tehetségeket és nyomon követjük egyéni fejlesztési terveik megvalósítását. A frissdiplomások számára vezetőképző programokat indítunk és nyomon követjük egyéni fejlesztési terveik megvalósítását.

A Budapest Bank vállalati kultúrájának meghatározó értéke a rugalmasság és a nyitottság. Mindenki számára egyenlő esélyeket biztosítunk a képességük és teljesítményük szerinti érvényesüléshez. A család és karrier szerepkörök összeegyeztethetőségét atipikus foglalkoztatási formákkal támogatjuk, illetve nagy hangsúlyt fektetünk munkatársnőink érvényesülésére, karrierjük fejlesztésére is. Alapító és aktív tagjai vagyunk a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumának.

Munkatársaink jó közérzete kiemelten fontos számunkra. Ennek érdekében „HealthAhead – Egészség mindenekelőtt” néven komplex egészségprogramot indítottunk, amelynek célja, hogy kollégáink és családtagjaik nagyobb figyelmet fordítsanak egészségük megőrzésére.

A Budapest Bank hosszú évek óta példaértékű munkát végez a társadalmi felelősségvállalás terén, amely mára a vállalati kultúra szerves részévé is vált. Szerepet vállalunk a pénzügyi tudatosság fejlesztésében, a kultúra és a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában. Munkatársainkat arra buzdítjuk, hogy személyes elköteleződéssel, önkéntes munkával vegyék ki részüket a közösségek fejlődését célzó akciókból.

Csatlakozzon a Budapest Bank LinkedIn csoportjához, ahol amellett, hogy értesülhet aktuális állásajánlatainkról, egyéb hasznos információkat is megtudhat rólunk!
Vállalati értékesítés támogató - Debrecen
Experienced
Sales
Outside Sales Servicing
Debrecen
4024
No
A portfóliójába tartozó kis-és középvállalati (ALAPVETŐEN KISVÁLLALATI) ügyfelek önálló kiszolgálása, ügyeik menedzselése. Együttműködés az ügyfélkiszolgálásban a vállalati ügyfélkapcsolati menedzserekkel.
ÜGYFÉLBEFOGADÁS, AKVIRÁLÁS TÁMOGATÁSA, DÖNTÉS ELŐKÉSZÍTÉS, DÖNTÉS:
Az ügyfélakvirálástól kezdődően az ügyfélkapcsolati menedzserek értékesítési munkájának háttértámogatása, előszűrésekkel, dokumentáció karbantartással, társterületekkel való egyeztetéssel a hitelbírálatig.
SZERZŐDÉSKÖTÉS: Az ügyfélkapcsolati menedzserek háttértámogatása a hitelbírálatot követően a szerződéses dokumentáció előkészítésével, a jogi egyeztetések lefolytatásával, az intézményi kezesség ügyintézésével, majd szerződéskötést követően a könyvelés teljes körű ügyintézésével, beleértve az ellenőrzést is.
FOLYÓSÍTÁS: Folyósítási szakaszban a hitelkiváltás teljes folyamatának önálló lebonyolítása, a közjegyzői eljárás intézése, a folyósítási feltételek ellenőrzése és teljesülésük koordinálása, beruházási hitelek folyósításának ügyintézése, illetve az intézményi kezességgel kapcsolatos teendők elvégzése. Feladatai közé tartozik az ügyféldossziék vezetése, irattározás.
MONITORING: Az ügyfélkapcsolati menedzserek munkáját segíti a hitelek monitoringjához szükséges anyagok bekérésével, azok ellenőrzésével, a biztosítéki monitoring folyamatok teljes körű és önálló, precíz végrehajtásával, a késedelemmel rendelkező ügyfelekkel kapcsolatos teendők elvégzésével.
ZF HITELEZÉS: A termékalapú hitelezés során segítséget nyújt az ügyfélkapcsolati menedzsereknek a hiteligénylő ügyfelek előszűrésében, illetve a szerződéskötési folyamat nyomon követésében, a szerződéses dokumentáció visszaellenőrzésében és könyveltetésében.
PASSZÍV: Az értékesítés támogató munkatárs önállóan intézi az ügyfelektől beérkező, számlavezetéssel, elektronikus banki csatornákkal, betétlekötésekkel, igazolásokkal kapcsolatos teendőket, folyamatosan tájékoztatva az érintett ügyfélkapcsolati menedzsereket.
Az új csapattagnak rendelkeznie kell felsőfokú szakirányú végzettséggel, melyet nívós felsőoktatási intézményben szerzett. A munkavégzéshez elengedhetetlen a Word, Excel magas szintű ismerete.
Előnyt jelent: más kereskedelmi banknál KKV kapcsolattartásban, finanszírozásban szerzett tapasztalat. B kategóriás jogosítvány, középfokú angol nyelvtudás előny. Alkalmazás feltétele érvényes erkölcsi bizonyítvány.

Olyan csapattagot keresünk, aki nem az akadályokat, hanem a lehetőséget látja, aki nem esik kétségbe, ha valami nem sikerül elsőre, aki szereti próbára tenni magát, és fontos számára az eredményesség, a sikerélmény.
FOLYAMATOS TANULÁS
SZEMÉLYES FELELŐSSÉG
ÖNMENEDZSELÉS
ÜGYFÉLFÓKUSZ
DIPLOMÁCIA ÉS TAPINTAT
KONCEPCIÓZUS GONDOLKODÁS
EREDMÉNY ORIENTÁCIÓ
CSAPATMUNKA
FELELŐSSÉGVÁLLALÁS MÁSOKÉRT
PROBLÉMAMEGOLDÁS
https://xjobs.brassring.com/tgwebhost/jobdetails.aspx?partnerid=54&siteid=5346&jobid=1137973