Header

Field Sales Engineer Regio Brabant/Gelderland

Walter Benelux in Zaventem is op zoek naar een (m/v):
Field Sales Engineer
regio Brabant / Gelderland
De Walter Group is een van de toonaangevende bedrijven in de metaalverwerkende industrie. Walter Benelux maakt deel uit van Sandvik Machining Solutions, één van de business aerea's binnen de Zweedse multinational Sandvik AB. Met de bekwame merken, Walter Valenite, Walter Titex, Walter Prototyp en Walter Multiply bieden wij een unieke en uitgebreide reeks van high-tech gereedschappen en diensten voor het draaien, boren, draadsnijden en frezen. We verhogen de productiviteit en het concurrentievermogen van onze klanten door ze te voorzien van technologisch geavanceerde machinale oplossingen. 3800 medewerkers leveren wereldwijd een bijdrage aan ons succes door hun bekwaamheid en inzet.

DE FUNCTIE
In deze belangrijke rol, is de Field Sales Engineer verantwoordelijk voor het verstrekken van technische ondersteuning en de dagelijkse verkoop, die nodig is om aan de verkoopdoelstellingen van Walter Benelux NV / SA te voldoen. Dit betekent dat je onze huidige klanten zult bezoeken om de omzet veilig te stellen en uiteraard ook op zoek gaat naar nieuwe prospects. Je zult ook naar de verwachtingen en de mogelijkheden om de omzet van de bestaande klanten te laten groeien bekijken. Verder behandel je de vragen van klanten, offerte-aanvragen, kostenbesparingen en vele andere zaken. Een onderdeel van deze functie is het zorgen voor promotiecampagnes en het lanceren van nieuwe producten. Je zult betalingsachterstanden beheren en de voorwaarden bepalen van de aankoop en de betaling van de klant. De Sales Engineer rapporteert aan de Area Sales Manager Benelux.
JE PROFIEL
De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar verkoopervaring in industriële snijgereedschappen of 5 jaar ervaringin de verspanende industrie en is competent om te verkopen. Kennis van CNC machines is essentieel. Zowel algemene kennis van verspaning en uitzonderlijkemondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn vereist. Basis computervaardigheden waaronder de mogelijkheid om Excel, Word, PowerPoint en Lotus gebruiken zijn wenselijk.
ONS AANBOD
Een uitstekend salarispakket en doorgroei en opleidingsmogelijkheden binnen onze gehele (internationale) organisatie maken dit aanbod compleet.
JOUW SOLLICITATIE
Indien je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan voor 14 juli naar hrservices.europe@sandvik.com, ter attentie van Angelique Povaretos, onder vermeldingvan JOB ID #331649.
Deadline: 15 Jul 2014
Job ID: 331649
Apply for this job