Header

Fondsenwerver voor Radboud Oncologie Fonds

Fondsenwerver voor Radboud Oncologie Fonds

Bepaalde tijd, 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
32/36 uur per week
Sluitingsdatum: 15 mei 2012

Organisatie
Het UMC St Radboud is een topkenniscentrum voor academische geneeskunde en gezondheidszorg. Kennis verbindt onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg en vormt het hart van onze organisatie. Het Radboud Universitair Centrum voor Oncologie (RUCO) is een in kanker gespecialiseerd centrum waar alle oncologische expertise van het UMC St Radboud samenkomt. Het Radboud Oncologie Fonds is de fondsenwervende stichting van RUCO.

Functie omschrijving
Het Radboud Oncologie Fonds is een nieuw samenwerkingsverband tussen het Radboud Universitair Centrum voor Oncologie (RUCO) en KWF Kankerbestrijding. Het doel van deze samenwerking, die is vormgegeven in een stichting, is om fondsen te werven voor wetenschappelijk onderzoek en voor zorgvernieuwing in het RUCO. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze fondsenwerver die met de plannen die er liggen aan de slag gaat en successen gaat boeken.
Als fondsenwerver van het Radboud Oncologie Fonds houd je je bezig met het uitrollen van de plannen die zijn ontwikkeld voor de werving van gelden bij particulieren, vermogensfondsen en bedrijven. In het begin zal ook nog veel tijd gestoken moeten worden in het inrichten van de benodigde infrastructuur ten behoeve van de werving (database en financiële administratie) en het vergroten van het interne draagvlak. De functie heeft zowel beleidsmakende als uitvoerende taken. In de dagelijkse praktijk maak je deel uit van het RUCO team en rapporteer je aan de onderzoeksdirecteur van het RUCO. Ook onderhoud je regelmatig contact met KWF Kankerbestrijding.

Taken en verantwoordelijkheden
• Ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van fondsenwervende plannen
• Verzamelen en redigeren van cases for support ten behoeve van fondsenwerving
• Monitoren van inkomsten en kosten
• Netwerken (in particuliere en zakelijke omgeving)
• Organiseren en ondersteunen van fondsenwervende bijeenkomsten en evenementen in en buiten het RUCO
• Schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, persberichten, brochures en andere communicatie-uitingen zowel offline als online
• Acquireren en begeleiden van acties die derden organiseren (met een te ontwikkelen handzame toolkit)

Profiel
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en aantoonbare ervaring met fondsenwerving/marketing. Je kunt goed plannen, goed schrijven en je bent in staat mensen van verschillende niveaus te benaderen en te enthousiasmeren. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent resultaatgericht, ondernemend en flexibel. Je werkt in een klein team, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband activiteiten uitvoert. Verder ben je een:
• bewezen netwerker
• succesvolle fondsenwerver
• ervaren projectmanager
• en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Opmerkingen en contactinformatie
Voor meer informatie kun je contact worden nemen met Denise Go-Feij, fondsenwerver a.i. via
D.Go-Feij@pathol.umcn.nl of 06-30185686.

Het salaris bedraagt maximaal € 49.500,- per jaar, op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) en is afhankelijk van ervaring en eerdere aantoonbare prestaties.

De eerste gespreksronde is gepland op woensdag 6 juni a.s. Een evt. tweede gespreksronde is gepland op vrijdag 15 juni a.s.