Header

Projectcoordinator Green Canteen

Jongeren Milieu Actief (JMA) is een bloeiende organisatie voor jongeren tussen de 12 en 28 die zich in willen zetten voor het milieu. We doen dit onder andere door projecten op scholen te organiseren(check http://www.jma.org/jma-at-school). Ons project Green Canteen stimuleert leerlingen om actie te voeren op hun eigen school voor een duurzamere schoolkantine. Concreet eisen de leerlingen van hun cateraar en schooldirectie minimaal één biologisch broodje en meer vleesvervangers. Dit doen ze door het organiseren van een debat, het schrijven van een opiniestuk, het maken van een film en door lokale media te berichten. Het doel is om het project op 20 verschillende VO scholen en 5 MBO scholen te draaien. Voor de uitvoering van dit ambitieuze project zijn we per 1 juni 2012 t/m 30 december 2013 op zoek naar een

Projectcoördinator Green Canteen (0,6 -0,8 fte)

Taken: Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de geplande resultaten (inhoudelijk, communicatief en financieel). Je maakt een communicatieplan en beheert het projectbudget. Als projectleider stuur je vaak stagiaires aan en een pool van vrijwilligers. Zelf word je aangestuurd door de afdelingsmanager van Milieudefensie. Je bent zowel intern als extern het eerste aanspreekpunt voor het project. Verder zal je het project evalueren en een eindverslag schrijven.

Functie-eisen:

  • Je hebt uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden, houdt ook in complexe situaties goed overzicht en toont initiatief.

  • Je hebt ervaring met de coördinatie van projecten op scholen en het aansturen van vrijwilligers.

  • Je hebt een relevante hbo of universitaire opleiding enaffiniteit met jongeren en milieu is een pre.

  • Je bent zelfstandig, flexibel en schrikt niet terug voor hands-on klussen.

  • JMA is een organisatie die voor en door jongeren werkt. Dit betekent dan ook dat we een nieuwe collega zoeken die niet ouder is dan 28 jaar.

Wij bieden: een contract t/m eind 2012, dat bij goed functioneren verlengd kan worden t/m eind 2013 danwel het einde van het project. Het salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 2.451,- en € 3.293- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Meer informatie bij: Hilde Laauw, huidige projectleider Green Canteen via 020 – 5507300 of hilde@jma.org.

Reageer vóór 7 mei 2012 op deze vacature door je motivatie en cv te mailen naar: solliciteren@milieudefensie.nl, o.v.v. ‘vacature projectleider Green Canteen’