Header

een administrateur

Het Netherlands Institute for Multiparty Democracy (NIMD) is een organisatie van politieke partijen in Nederland voor politieke partijen in jonge democratieën. NIMD ondersteunt gezamenlijke initiatieven van partijen om het functioneren van de democratie in hun land te verbeteren. Daarnaast helpt NIMD politieke partijen bij de opbouw van hun organisaties, de ontwikkeling van hun standpunten, en de verbetering van hun relaties met maatschappelijke organisaties en de media.

NIMD werd in 2000 opgericht door zeven Nederlandse politieke partijen: PvdA, VVD, CDA, D66, GroenLinks, ChristenUnie en SGP. Het NIMD werkt momenteel samen met meer dan 150 partijen uit 22 landen in Afrika, Latijns-Amerika, Azië en Oost-Europa.

Ter versterking van de financiële afdeling in Den Haag zoekt NIMD:

een administrateur (m/v)

voor de periode tot eind 2012 met mogelijkheid tot verlenging

Taken

  • Het voeren van een relatief complexe financiële administratie
  • Het mee ontwikkelen van de AO/IC
  • Het verrichten van werkzaamheden voor en zelfstandig produceren van managementinformatie en externe financiële verslaglegging
  • Het anderszins ondersteunen van de programmateams bij de financiële aspecten van het management van de projecten die uitgevoerd worden door partners in programmalanden
  • Het onderhouden van contact met financiële administrateurs van veldkantoren en anderen die bankrekeningen van het NIMD in het buitenland beheren.

Profiel

Hij beheerst het Nederlands en het Engels zowel in woord als geschrift. Hij heeft een HEAO- werk- en denkniveau en ca. drie jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een non-profit organisatie.

Daarnaast is hij efficiënt, stressbestendig en flexibel. Hij is een teamplayer, werkt zelfstandig en accuraat en is initiatiefrijk. Affiniteit met politiek en internationale samenwerking spreekt voor zich.

Hij werkt nauw samen met de financiële medewerkers en legt verantwoording af aan de algemeen directeur.

Het betreft een tijdelijke functie voor tenminste 32 uur met standplaats Den Haag. Het salaris zit in schaal 9. Schaal 9 loopt van € 2456,- tot € 3470,- op basis van een full-time dienstverband van 38 uur.

Schriftelijke reacties dienen uiterlijk 15 augustus 2012 ontvangen te zijn bij:

Netherlands Institute for Multiparty Democracy

T.a.v. mevrouw M. Kooij-Alphenaar, Directiesecretaresse

Passage 31

2511 AB Den Haag

Of per e-mail naar: recruitment@nimd.org

Voor meer informatie over het NIMD: www.nimd.org