Header

Fondsenwerver Ambitieus en resultaatgericht

Rutgers WPF zet zich in voor de realisatie van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. We doen onderzoek, ontwikkelen voorlichtingsprogramma's en hebben een informatiecentrum op het gebied van seksualiteit. Een belangrijk onderdeel van ons werk is ook het beïnvloeden van beleidsmakers en beslissers op nationaal, Europees en internationaal niveau. De organisatie bestaat uit ongeveer 75 medewerkers en ons kantoor staat in Utrecht. In Azië hebben we drie veldkantoren.

Fondsenwerving is cruciaal om onze ambities te realiseren. Rutgers WPF verwerft vooral inkomsten bij overheden en vermogensfondsen. De fondsenwervers werken nauw samen met collega’s van de nationale en internationale programma’s. Rutgers WPF zoekt op korte termijn:

Fondsenwerver (0,8 – 1,0 fte) (vacaturenummer 2012-09)
Ambitieus en resultaatgericht

Functie-inhoud
Je schrijft zelfstandig aanvragen voor bedragen onder 50.000 euro en je ondersteunt managers bij het schrijven van grote aanvragen. Je doet marktonderzoek en je verkent nieuwe mogelijkheden op het terrein van fondsenwerving. Je speurt actief naar calls in binnen- en buitenland. Je bewaakt lopende donoraanvragen en projecten, en stelt management rapportages op.

Profiel
Om deze functie succesvol in te kunnen vullen zijn wij op zoek naar een commercieel denker die slagvaardig en resultaatgericht werkt. Je neemt het volgende mee:
• Je hebt een universitaire of hbo-opleiding op het gebied van marketing en/of fondsenwerving en relevante werkervaring.
• Aantoonbare ervaring in het benaderen van fondsen en het opstellen en indienen van fondsenaanvragen en/of een uitmuntende commerciële pen.
• Je kunt goed organiseren en werkt gestructureerd.
• Je hebt affiniteit met het werk van Rutgers WPF.
• Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden:
Aanstelling vindt plaats voor een jaar. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ. De salariëring bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal € 3670,- bruto per maand (FWG-schaal 55).

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Dionne Puyman, manager Communicatie & Fondsenwerving, bereikbaar via 030 – 232 9891 of d.puyman@rutgerswpf.nl. Kijk ook op www.rutgerswpf.nl. Mail je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 12 september naar Rutgers WPF, t.a.v. mw. D. Puyman naar po@rutgerswpf.nl, onder vermelding van het vacaturenummer. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op 17 september.