Header

CREDITEUREN ADMINISTRATEUR


Sandvik Benelux B.V. is op zoek naar een:
Crediteuren Administrateur
Part time – 24 uur
Sandvik is een internationale industriële groep met geavanceerde toonaangevende producten in verschillende gebieden - gereedschappen voor het snijden van metaal, apparatuur en gereedschappen voor de mijnbouw en de bouwsector, roestvrij materialen, speciale legeringen, metalen en keramische weerstand materialen evenals processystemen. In 2014 had de groep ongeveer 47.000 medewerkers en vertegenwoordiging in 150 landen, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 89.000 miljoen SEK.
De Functie:
Voor de afdeling Crediteuren te Schiedam is Sandvik Benelux BV op zoek naar een Crediteuren Administrateur voor 24 uur per week. Als Crediteuren Administrateur ben je onderdeel van een divers team van 5 personen en bedien je de verschillende bedrijven van de Sandvik groep in Nederland en België. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het controleren van declaraties en alle hier bijkomende activiteiten en het verrichten van uitgaande betalingen. Daarnaast lever je een bijdrage in de crediteurenadministratie (A/P) (onder meer het coderen, boeken, scannen en archiveren van de facturen). Ook draag je bij in de maandelijkse intercompany matching (ICM) werkzaamheden, de rapportage rond de maandafsluiting en het verrichten van de maandelijkse Intercompany betalingen (Netting).
Als Crediteuren Administrateur werk je 24 uur per week (3 dagen van 8 uur), waarvan vrijdag een vaste werkdag is. De overige 2 dagen zijn in principe ook vast, maar kunnen in overleg worden vastgesteld. In deze functie rapporteer je aan de Supervisor Accounts Payable.
Jouw Profiel
Je hebt MBO werk- en denkniveau en een afgeronde administratieve opleiding. Ook heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en kan je goed overweg met SAP en Excel. Ervaring in een internationale organisatie is een pré. Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig en sterk bent, zowel in het Nederlands als het Engels. Daarnaast kan je goed gestructureerd en accuraat werken, heb je gevoel voor kwaliteit, ben je stress bestendig en je bent niet al te verlegen. Daarnaast ben je ook felxibel tijdens een maandafsluiting (door eventueel over te werken of te switchen met dagen).
Contact Informatie
Als je op zoek bent naar een uitdagende en gevarieerde functie, dan kan je solliciteren op sandvik.com/career referentie #343252. Interne kandidaten kunnen solliciteren via het Sandvik Intranet.
Voor vragen kan je contact opnemen met HR Services, Hrservices.europe@sandvik.com, +31 (0)800 0222 018.
Aquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Deadline: 1 Mar
Job-ID: 343252