Header

OHJAUSJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJA


INNOVATIIVINEN?
TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Sandvik Mining on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Sandvik Mining and Construction Oy:n Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotekehitystiimiimme:
OHJAUSJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA
Keskeiset tehtävät
Kuulut tuotekehitystiimiin, joka suunnittelee ja toteuttaa lastaus- ja kuljetuskoneiden ohjausjärjestelmät. Tuotteissamme käytämme CAN-väylätekniikkaa. Työssäsi keskityt ohjausjärjestelmän toimintojen määrittämiseen sekä testaukseen simulaattoreilla ja aidolla työkoneella. Tässä tehtävässä pääset kehittämään tuotteidemme perusohjausjärjestelmiä mutta myös innovoimaan aivan uusia toimintoja ja alijärjestelmiä. Myös teknisten vikatilanteiden ongelmanhaku ja ratkaisut ovat osa työtäsi.
Odotamme sinulta
soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta ohjausjärjestelmistä sekä kenttäväyläpohjaisista järjestelmistä. Osaat C/C++ ja IEC61131-3:n mukaiset ohjelmointikielet vähintään sillä tasolla, että pystyt tulkitsemaan niitä. Varsinainen ohjelmointitaito ei ole välttämätön, koska se ei tule olemaan päätehtäväsi. Sinulla on kiireenkin keskellä positiivinen ja yhteistyötä tukeva tapa toimia eri tiimien sekä alihankkijoiden kanssa. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa ja oma-aloitteisuutta.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi arvostetussa, kansainvälisessä yhtiössä sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväalueen alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Jaakko Nousiainen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 701 2649.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.2.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus: 342098
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti 47 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 14 Feb
Job-ID: 342098