Header

ELEKTRIKER


SERVICEMEDVETEN & TEKNIKINTRESSERAD?
VI GILLAR DET MED DIG
Produktion på Sandvik är mycket mer än produkter, teknik och processer. Att jobba tillsammans för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov för att nå våra affärsmål är en bättre beskrivning. Nyfikna medarbetare som vill lära sig mer om hur vi jobbar är alltid välkomna och får gärna utmana oss när det gäller våra arbetssätt.
Sandvik Mining är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar.
Sandvik Mining Rock Tools tillverkar verktyg för topphammar och down-the-hole för SMC Supply Chain. Enheten är uppdelad i tre olika produktionsavsnitt; långa- och korta produkter samt värmebehandling. Stödfunktioner såsom underhåll, inköp och kvalitet och miljö tillkommer. Underhållsavdelningen stödjer långa- och korta produkter samt värmebehandling i Sandviken med akut och förebyggande underhåll, utrednings- och projektuppdrag. Underhållsavdelningen söker nu en servicemedveten elektriker som vill arbeta nära produktionen, och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du ingår i en skiftgrupp med två elektriker och två mekaniker.
Arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du huvudsakligen med felsökning och avhjälpning av akut uppkomna störningar på företrädelsevis NC-styrda verktygsmaskiner. Du arbetar även med förebyggande el-underhåll samt bistår vid förändrings- och konstruktionsarbete.
Arbetsformen är för närvarande kontinuerligt 2-skift.
Din profil
Vi söker dig som har en treårig elteknisk gymnasieutbildning med inriktning mot automation, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du har ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar samt ett intresse för teknik, tidigare erfarenhet som elektriker från tillverkande industri är meriterande. Vidare är goda PLC-kunskaper samt erfarenhet av Siemens, Fanuc Mitsubishi och Okuma CNC-system meriterande liksom innehav av B-körkort.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en god lagspelare, tar initiativ till egen utveckling och har förmåga att lära ut dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Du är serviceinriktad och lyhörd för produktionens krav och önskemål och kan utefter det prioritera ditt arbete med flexibilitet. Tjänsten förutsätter god datorvana och god kommunikationsförmåga.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ulf Källgren, rekryterande chef, 026-26 91 72

Facklig kontaktperson
Lars Karlsson, IF Metall 026-26 24 34
Välkommen med din ansökan senast 2016-02-22. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 341793.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Marie From
Följ oss även på facebook.se/sandvik.karriar
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2014 cirka 47 000 anställda, representation i cirka 130 länder och en omsättning på cirka 89 miljarder SEK.
Deadline: 22 Feb
Job-ID: 341793