Header

Start je eigen sociale onderneming


Ben je sociaal ondernemer of wil je graag gaan ondernemen? Wil jij je talenten inzetten om samen met mede-aspirant-sociaal-ondernemers een start-up te realiseren? En tegelijkertijd begeleidt en getraind worden door Starters4Communities om zo succesvol mogelijk te worden?
Begin april starten wij met de volgende editie van het Starters Lab. Nieuwe teams van jonge professionals gaan samen aan de slag om van een social business idee een haalbare start-up te maken. Om de teams zo compleet en succesvol mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar jonge professionals die het verschil willen maken. Grijp je kans!
Het Starters Lab
In het Lab gaan we aan de slag met de DOON innovatiemethode. Deze methode bestaat uit een serie praktische stappen. Iedere stap is een serious game; een workshop met een helder resultaat waarmee je jullie dienst of product verder ontwikkeld. Zo wordt de slagingskans van jullie start-up stapsgewijs vergroot. De methode is gebaseerd op technieken uit de Lean Startup beweging, Agile projectmanagement en Design Thinking. Concreet bestaat de ondersteuning uit:
  • Workshops: we krijgen acht workshops van een halve dag + een afsluitend pitchevenement. De sessies worden verspreid over 14 weken.
  • Coaching van experts: 10 uur coaching per start-up, flexibel inzetbaar.
  • Gebruik kunnen maken van Starters4Communities marketing kanalen.
  • Een start-up idee
  • Een team
  • Een bewezen methode
  • Toegang tot klanten, peers en netwerken
Nieuwsgierig?
Ga naar onze website voor meer informatie en geef je op voor meer informatie en een uitnodiging voor de eerstvolgende informatie bijeenkomst. De informatie bijeenkomst is op maandag 14 maart om 19:00 uur.
Locatie: Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam