Header

FORDONSREPARATÖRER/-TEKNIKER

PROBLEMLÖSNING & SERVICE I VÄRLDSKLASS?
VI GILLAR DET MED DIG
Produktion på Sandvik är mycket mer än produkter, teknik och processer - att arbeta tillsammans och utveckla lösningar baserade på våra kunders behov för att nå affärsmål ser vi som en bättre beskrivning av vår vardag. Vi välkomnar alltid nyfikna medarbetare som vill lära sig mer om hur vi jobbar och du får gärna utmana oss att hitta nya hållbara och effektiva arbetssätt.
På Fordonsverkstaden inom Sandvik Materials Technology (SMT) arbetar idag cirka 15 personer med alla förekommande reparationer av tunga el- och dieselfordon. Vi söker nu engagerade och initiativtagande fordonsreparatörer/-tekniker till en organisation med många utvecklingsmöjligheter.
Arbetsuppgifter
Som fordonsreparatör/-tekniker arbetar du främst med reparationer av fordon med tyngdpunkt på avhjälpande och förebyggande underhåll. Du stödjer dina kollegor i tekniska frågor inom arbetsområdet och du får även möjlighet att vara med och bidra till utveckling och ständiga förbättringar.
Skiftformen är för närvarande dagtid och i befattningen ingår beredskap.
Din profil
Vi söker dig med en utbildning inom fordonsreparationer av tunga diesel- och elfordon, gärna med inriktning mot elreparationer. För att passa bra in i rollen ser vi gärna att du även har erfarenhet av att arbeta i verkstadsmiljö och med tunga fordon, samt innehar C-körkort och truckförarbevis. Vidare behöver du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, för att kunna läsa och förstå instruktioner och manualer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är ansvarskännande med god samarbetsförmåga och initiativrikedom. Du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt, och du får gärna vara en duktig problemlösare som är öppen för förändringar. Sist men inte minst är servicekänsla en mycket viktig egenskap, och en förutsättning för att vi ska kunna lösa våra åtaganden, både inom SMT och mot våra kunder.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jan-Olof Bergström, rekryterande chef, 026-26 33 32
Fackliga kontaktpersoner
Göran Edvinsson, IF Metall, 026-26 05 49
Välkommen med din ansökan senast 2016-09-28. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 346546.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Marie From
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden – verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
Deadline: 28 Sep
Job-ID: 346546