Header

SENIOR SUBJECT EXPERT, APPLIED MECHANICS/PHYSICS

TULEVAISUUDEN MUOKKAAJA JA INNOVAATIOIDEN ETSIJÄ?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Senior Subject Expert,
Applied Mechanics/Physics
Saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseenmonipuolisessa liiketoimintaympäristössämme ja globaalissa verkostossamme. Ennakoi ja tartu siihen!
Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto-ja teknisten palveluiden tuottaja. Tuotteitamme ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet.
Rock Drills andTechnologies -tuotealue vastaa maailmanlaajuisesti tuote- ja teknologiakehityksestä koko Sandvik Mining & Rock Technologies liiketoiminta-alueella. Tuote- ja teknologiakehitys sisältää porakoneiden, automaation, digitaalisen tuottavuudenyhteisestä tutkimusta ja teknologiaa sekä teknisten palveluiden tuote- ja teknologiakehitystä.
Vahvistamme tiimiämme ja haemmeRock Drills -yksikköön Senior Subject Expert, Applied Mechanics/Physics kehittämään teknologiajohtajuutta. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tampereella. Raportoit tehtävässäsi Rock Drills Technology Development -ryhmän vetäjälle.
Keskeiset tehtävät
Päätavoitteesi on kehittää uutta tietämystä tuotteistettavaan muotoon globaaleille markkinoille toisaalta hyödyntäen syvällistä teoreettista osaamista ja toisaalta käytännönläheisten suunnitteluratkaisujen tuella.
Tehtävän avainosaaminen keskittyy iskudynamiikan ja matemaattisen analyysin kehittämiseen ja ratkaisujen tuottamiseen iskevän porauksen menetelmään. Konstruktioihin liittyvä käytännön kehitystyö tehdään porakonetuotekehityksen henkilöstön kanssa. Porakoneen sensorien tuottama tietovirta asettaa haasteen data-analyysille ja algoritmikehitykselle.
Odotamme sinulta
Olet joko soveltavan mekaniikan tai fysiikan tohtori tai kokenut teoreettisen taitotaustan omaava diplomi-insinööri. Odotamme noin kymmenen vuoden teollista kokemusta liikkuvien työkoneiden parissa tai vastaavasta teollisuuden haarasta. Motivoidut monimutkaisten ongelmien ratkaisusta ja olet valmis myös käytännön työhön maanalaisessa koekaivoksessamme sekä maanpäällisellä koeporausalueella.
Nautit työskentelystä kansainvälisessä sekä vauhdikkaassa liiketoimintaympäristössämme, jossa teet yhteistyötä eri toiminnoista tulevien ihmisten kanssa. Odotamme sinulta sekä sujuvaa suomen että englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta on hyötyä erityisesti tiedonhankinnassa. Koet tulosodotukset positiivisina haasteina, ja sitkeällä työskentelyotteellasi olet valmis voittamaan myös mahdolliset vastoinkäymiset.
Yrityksessämme on avoin organisaatiokulttuuri ja pyrimme aktiivisesti luomaan työpaikan, joka tunnetaan monimuotoisuudesta ja osallistamisesta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja toimialansa johtavassa yrityksessä.
Lisätietoja/yhteydenotot
Pasi Julkunen, R&D Manager, Rock Drills Technology Development, p. 040 527 1000.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.10.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus: 346035.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteetovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut,kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset,metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 5 Oct
Job-ID: 346035