Header

LASKENTA-ASIANTUNTIJA

TALOUDEN AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Laskenta-asiantuntija
Lahden tehdas suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kaivukoneisiin asennettavia hydraulikäyttöisiä iskuvasaroita sekä purkutyölaitteita. Lisäksi valmistamme louhintalaitteiden porakonekomponentteja sekä DTH-porakoneita. Tuotteistamme menee vientiin yli 95 %.Haemme nyt taloustiimiimme aktiivista ja ammattitaitoista laskenta-asiantuntijaa.
Keskeiset tehtävät
Tuotat ja analysoit liiketoiminta-alueen taloudellista informaatiota. Oleellinen osa tehtävääsi on kuukausiraportointi ja budjetointi.
Odotamme sinulta
tehtävään soveltuvaa talouspuolen ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa. Lisäksi sinulla on useamman vuoden työkokemus kansainvälisen yrityksen liiketoiminnoista ja taloushallinnosta, painottuen sisäiseen laskentaan. Olet työskentelytavoiltasi analyyttinen, tarkka ja paineensietokykyinen. Sinulla on tehtävään tarvittavaa tietojärjestelmäosaamista (Lean/V10, Excel).
Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia sekä kykenet itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja toimintojen kehittämiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä (sekä suullisesti että kirjallisesti).
Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tuula Nopanen, Business Controller, p. 040 768 0847.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 347085.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 30 Sep
Job-ID: 347085