Header

HUOLTOASENTAJA

HUOLLON AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Huoltoasentaja
Sandvik Mining and Construction Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluita suomalaisille rakennus- ja kaivosteollisuusasiakkaille. Tuotetarjontaan kuuluvat materiaalinkäsittely-, louhinta-, murskaus-, lastaus- ja kaivonporauslaitteet sekä porakalusto- ja tienhoitotuotteet. Palvelutarjonta kattaa huollon, koulutuksen sekä kulutus- ja varaosapalvelun. Haemme nyt huoltotiimiimme Lohjalle vahvasti asiakaslähtöistä huoltoasentajaa.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet osaamisesi ja/tai koulutuksesi mukaisesti murskaus- ja seulontalaitteiden huoltotehtävissä. Haasteenasi on oppia tuntemaan tuotteemme ja olet valmis kehittymään monipuoliseksi asiantuntijaksi. Työ tapahtuu pääasiallisesti huoltokeskuksessamme Lohjalla sekä asiakkaidemme luona Etelä-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (raskaskoneasentaja, mekaanisen koneenasentajan koulutus tai vastaava). Työkokemus teollisuuden kunnossapidossa työskentelystä sekä hitsaustaito ovat etuja, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi. Olet asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tomi Muranen, Service Area Manager, p. 040 131 7549.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.10.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career
Työpaikan tunnus on 346987.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 9 Oct
Job-ID: 346987