Header

Manager m/v(38 uur per week)

Voor het Cluster Capaciteitsversterking zijn is NCDO per direct op zoek naar een ondernemende en gedreven

Manager m/v(38 uur per week)

Met als specifieke expertise: internationale samenwerking, onderwijs en jongeren

Het Cluster capaciteitsversterking biedt trainingen, leertrajecten, workshops en advies om kritisch en creatief na te denken over veranderingen in de wereld, te leren over globaliseringvraagstukken en om mondiaal burgerschap op een praktische manier vorm te geven. We richten ons hierbij op onderwijs, jeugd en jongeren, particuliere

Initiatieven, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, politiek en beleid.

Je taken
Je zorgt voor een verdere professionalisering van het dienstenaanbod van het cluster in afstemming met verschillende klantgroepen. Je gaat actief op zoek naar (nieuwe) marktkansen. Je bouwt duurzame partnerships op. Je geeft leiding aan je team en realiseert op deze wijze de doelstellingen van je cluster.

Wat vragen we
Je hebt een heldere visie op de verdere ontwikkeling van het dienstaanbod van het cluster in dialoog met in- en externe belanghebbenden. Je hebt ervaring met het trainingsvak en advisering. Je hebt kennis van het onderwijsveld en de ontwikkelingen binnen dit veld en weet deze te vertalen naar een passend aanbod, daarbij gebruik makend van offline en online (leer)methoden.Je bent een geboren netwerker, met een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Je hebt goede leidinggevende- en communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Mail dan uiterlijk vrijdag 2 maart aanstaande je brief met CV naar sollicitatie@ncdo.nl onder vermelding van het vacaturenummer 2012-04.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken, via 020 568 8747.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken is gepland in de week van 12 maart, de tweede in de week van 19 maart. We streven ernaar de procedure vóór 1 april af te ronden.