Header

Financieel medewerker, sector Gezondheid

Cordaid is de ontwikkelingshulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor mensen die leven in armoede. Alle activiteiten van Cordaid zijn erop gericht om in samenwerking met lokale partners een duurzaam betere toekomst te realiseren.
Cordaid presenteert zich in Nederland naar het publiek onder de namen Cordaid Memisa, Cordaid Mensen in Nood, Cordaid Kinderstem, Cordaid Microkrediet, Cordaid Bond Zonder Naam en Vastenaktie.
Samen werken we aan de verbetering van de gezondheidszorg, verstrekken we noodhulp na een ramp of conflictsituatie en werken we daarna aan wederopbouw. Ook verstrekt Cordaid microkredieten en helpen we kinderen in sloppenwijken. Sinds kort is Cordaid ook actief op het gebied van armoedebestrijding in Nederland.

Cordaid gelooft in de eigen kracht van mensen en steunt hen wereldwijd in hun strijd tegen armoede en ongelijkheid.

Cordaid is op zoek naar een:
Financieel medewerker, sector Gezondheid
18 – 36 uur

De functie
De sector Gezondheid zoekt voor het team MDG landen een financieel medewerker. Deze wordt voornamelijk ingezet op het pakket Congo Brazzaville. De werkzaamheden bestaan uit het nauwkeurig opstellen en controleren van budgetten en rapportages en het verwerken van projecten in het projectadministratiesysteem (Exact Synergy). Voor de periode tot 1 juli betreft het een functie voor 36 uur, daarna voor 18 uur per week.

Je profiel
-Kennis van bedrijfseconomie of financieel management op minimaal HBO niveau.
-Ervaring met beoordelen van projectbudgetten, rapportages en auditrapporten
-Relevante ervaring met not for profit organisaties en werkervaring met veldkantoren
-Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Engels en bijvoorkeur ook Frans.
-Ruime relevante werkervaring in het buitenland, bij voorkeur in Afrika

Wat wij bieden
-Een verantwoordelijke positie in een professionele organisatie.
-Een afwisselende functie waarbij eigen initiatief wordt gestimuleerd.
-Een wereldwijd opererende organisatie met aandacht voor diversiteit.
-Goede arbeidsvoorwaarden.
-Een bruto maandsalaris van minimaal € 2700,- tot maximaal € 4100,- op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante ervaringsjaren.
-Een functie tot 31 december 2012, start zo spoedig mogelijk.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan alle gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk maar vóór 8 maart via de sollicitatiepagina van Cordaid.

Let op: Alle sollicitaties worden regelmatig bekeken en in verband met de spoed van deze vacature kan de functie worden aangeboden voordat de sluitingsdatum is verstreken.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Edward de Ruiter, HR adviseur op tel. 070-3136300 (algemeen nummer Cordaid) o.v.v. vacaturenummer: 2
Een e-assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Bezoek voor meer informatie over Cordaid onze website: www.cordaid.nl.