Header

Medewerker Kwaliteit en Leren


Aids Fonds - STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland
Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden.
Met een baan bij de samenwerkende organisaties Aids Fonds - STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen.

Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 120 zeer gedreven mensen.

Uit de recent afgeronde herstructurering van de organisatie is een aantal ambities voor de toekomst uitgewerkt. Eén daarvan is om ‘de lerende organisatie’ meer en structureler vorm te gaan geven. Om daar mee invulling aan te geven zoeken wij voor de organisatie nieuwe functie een

Medewerker Kwaliteit en Leren
32 uur per week


Je bent iemand die verbindingen legt tussen mensen, doelen en strategieën en die kansen ziet en kan pakken om de organisatie steeds op een hoger plan te brengen. Je bent kritisch, methodisch en slagvaardig en je haalt voldoening uit het feit dat anderen iets leren. Je hebt gedegen kennis van kwaliteit- en M&E vraagstukken gerelateerd aan gezondheid en ontwikkelingssamenwerking maar ook het Nederlandse veld van de publieke gezondheid is je niet vreemd. Je stimuleert en motiveert, maar kan mensen ook bij de les houden. Hoewel je dienstbaar bent ingesteld ben je ook ondernemend.
 
taken & verantwoordelijkheden
•    Ondersteunen en stimuleren van leer- en evaluatieprocessen zowel binnen als tussen
   programma’s
•    Ontwikkelen en bewaken van de uitvoering van een organisatie leerplan
•    Beheren en (door)ontwikkelen ISO kwaliteitssysteem

Je salaris ligt tussen de € 2.811 en € 4.341 bruto per maand bij 36 uur.
De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

opleiding & ervaring
•    Kennis van- en succesvolle ervaring met kwaliteit, leren, monitoren en evalueren
•    Aantoonbare kennis in en ervaring met kwaliteitssystemen zoals ISO 9001 of INK
•    Communicatief-  en didactisch vaardig
•    Open, nieuwsgierig , creatief en motiverend
•    Afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding
 
betrokkenheid
Werken bij Aids Fonds - STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.  

Meer informatie?
Bel (020-62 62 669) of mail (pveltman@soaaids.nl) met manager Beleid & Programma’s Peronnik Veltman. Of kijk op www.soaaids.nl. Onder Werken bij… tref je een meer uitgebreid profiel aan voor de functie.

Meteen solliciteren?
Stuur stafmedewerker personeelszaken Jan de Vries een brief (Keizersgracht 392, 1016 GB Amsterdam) of een e-mail (vacatures@soaaids.nl). Laat ons voor 4 februari 2013 weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.