Header

NORSKTALANDE MEDARBETARE TILL KUND- OCH SÄLJSUPPORT

Är du genuint intresserad av teknik och skärande bearbetning? Siktar du mot en expertroll och har förmåga att skapa varaktiga kundrelationer? Då vill vi veta mer om dig!
Sandvik Coromant Sverige AB ansvarar för försäljning och marknadsföring av Coromants produkt- och tjänsteutbud på den svenska marknaden. Vår affärsidé är att stärka kundens konkurrenskraft genom att erbjuda förbättrad produktionsekonomi. Sandvik Coromant erbjuder en miljö där dina idéer uppmuntras och där du har stora möjligheter till utveckling. Vi söker nu dig med ambitionen att bredda dina erfarenheter och utvecklas i din profession. Har du färdigheterna så ger vi dig verktygen att använda dem.
Kundservice inom Coromant i Norden arbetar med orderhantering och teknisk support för våra produkter gentemot kunder och fältpersonal. Nu söker vi en medarbetare till avdelningen Standardverktyg inom kund- och säljsupport, med placering i Kista, Stockholm, för att i första hand arbeta mot den norska, men vid behov även mot den danska och svenska, marknaden.
Arbetsuppgifter
Som medarbetare i kund- och säljsupporten ansvarar du för alla arbetsuppgifter som ingår i en Back Office-funktion, till exempel att:
  • sköta försäljning per telefon.
  • hantera förfrågningar och beställningar i vårt ordersystem.
  • bevaka leveranser och leveransinformation.
  • administrera i olika sammanhang.
  • ge teknisk information om verktygssortiment, skärdata- eller sortrekommendationer inom vårt standardsortiment.
  • ansvara för underlag till fakturering.
  • vara ett stöd till kund och säljkollegor.
Din profil
Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet från tekniskt arbete. Du har goda IT-kunskaper och behärskar norska och engelska.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är positiv, tekniskt intresserad, sälj- och serviceorienterad och bra på muntlig kommunikation. Du arbetar i en miljö där många parallella processer pågår samtidigt, därför behöver du ha en god simultanförmåga och tycka om att arbeta i ett högt tempo.
Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Bäcklund, rekryterande chef, 08-793 05 37
Fackliga kontaktpersoner
Göran Ljungek, Unionen, 08-793 06 63
Jonas Blomkvist, Sveriges Ingenjörer, 08-793 05 61
Välkommen med din ansökan senast 2015-07-31. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 339818.
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Ansvarig rekryterare
Eva Ferner
Sandvik Coromant är den världsledande leverantören av verktyg, verktygssystem, service och know-how till metallbearbetningsindustrin. Genom omfattande investeringar i forskning och utveckling skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsstandarder tillsammans med våra kunder. Bland dessa finns världsledande företag inom bil-, flyg- och energiindustrin. Sandvik Coromant har 8000 anställda och finns representerat i 130 länder. Vi ingår i affärsområdet Sandvik Machining Solutions inom den globala industrikoncernen Sandvik.
Deadline: 31 Jul
Job-ID: 339818