Header

Directeur

Stichting Variatie in de keuken is na 4 jaar in een volgende fase terecht gekomen en daarom op zoek naar een:
DIRECTEUR
Wie zijn we?
Variatie in de keuken zet groente in de hoofdrol en inspireert mensen om gezond en duurzaam te eten. Wij laten consumenten en professionele koks kennis maken met lekker, gevarieerd en groenterijk eten. Kortom: Wij investeren volop in een gezonder & duurzamer eetpatroon voor iedereen in Nederland. Hoe doen we dit? Als basis gebruiken we onze ervaring met het trainen van koks en onderzoeken die we uitvoeren naar de verbetering van eetpatronen, voeding en trends. Van daaruit ontwikkelt Variatie in de Keuken continu campagnes en projecten om zowel particulieren als professionals actief bezig te laten zijn met groente en gevarieerd eten. Samen met onze ambassadeurs werken we eraan om ons doel te bereiken: dat iedereen in Nederland tenminste een gevarieerde en groenterijke maaltijd eet per dag. Voor meer informatie, zie www.variatieindekeuken.nl.
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze gedreven directeur die kansen ziet om de stichting succesvol te laten groeien en dit doet vanuit intrinsieke motivatie voor het thema gezonde en duurzame voeding.
Als directeur rapporteer je aan het bestuur van de stichting. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe (onderzoeks)projecten met o.a. gemeenten, regionale en landelijke overheden en het bedrijfsleven en het werven van nieuwe fondsen, subsidies en donateursgelden. Je bent in staat relaties te onderhouden en samenwerkingsverbanden om te zetten in concrete projecten. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van projecten in samenwerking met 2 collega's, stagiaires en vrijwilligers.
Jij bent het gezicht van de stichting!
Jouw profiel
  • Analytisch sterk
  • Zelfstarter en doener ipv denker
  • Groot inlevingsvermogen in belangen, behoeften en motivaties van klanten/relaties
  • Energiek, enthousiast en denkend in mogelijkheden
  • Strategisch en conceptueel kunnen denken
  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding
  • 5-10 jaar werkervaring waarvan minimaal 3 jaar binnen fondsenwerving/sales
  • Kennis van besluitvorming bij overheden en subsidieverstrekkers
  • Affiniteit met de Horeca branche, campagnes en onderzoeksprojecten is een pre
  • Woonachtig in de Randstad
Wat bieden wij
Een baan binnen een jonge dynamische stichting die jou toegang biedt tot een groot netwerk in de wereld van wetenschap, politiek, overheden, bedrijfsleven, media en betrokken bekende Nederlanders. De mogelijkheid om direct een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Veel ruimte en kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ineke Auwema (recruiter) 06 51598384. Je sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 10 augustus 2015 per e-mailvacatures@variatieindekeuken.nl