Header

NEW DUTCH CONNECTIONS Procesmanager bedrijfsbureau


New Dutch Connections (NDC) legt verbindingen tussen Nieuwe Nederlanders en Betrokken Burgers met als doel onverschilligheid over en angst voor de multiculturele en multireligieuze samenleving weg te nemen, echte betrokkenheid te stimuleren en te faciliteren bij het leven en de kansen van de 'vreemde ander'. NDC zet mensen in beweging naar een gezamenlijke toekomst, die gericht is op insluiting in plaats van uitsluiting. Belangrijke waarden daarbij zijn inspiratie, talentontwikkeling en persoonlijk contact.
NDC is een projectorganisatie met verschillende landelijke projecten die grotendeels uitgevoerd worden door vrijwilligers. De ToekomstAcademie gaat uitbreiden naar minimaal 5 provincies in het komende jaar. Naast de lopende voorstelling As I Left My Father's House organiseert NDC evenementen, trainingen, workshops, coach- en maatjes trajecten, en theatervoorstellingen. Meer informatie opwww.newdutchconnections.nl.
NDC zoekt per direct een Procesmanager bedrijfsbureau m/v
De Procesmanager bedrijfsbureau heeft de volgende taken:
Perfecte Project-, Uren-, Fondsen- en Deelnemersadministratie.
NDC wordt grotendeels gefinancierd door Europese Fondsen, die hoge eisen stellen aan de project- en deelnemersadministratie. Als Procesmanager bedrijfsbureau ben jij er verantwoordelijk voor dat zowel de Landelijke als de Lokale administraties aan deze eisen voldoen. Je genereert daaruit de projectresultaten en rapporteert hierover aan de directie, projectleiders en medewerkers zodat tijdige bijsturing mogelijk wordt. Planning en Organisatie zijn daarbij essentieel.
Automatisering en ICT
Verschillende systemen zijn geautomatiseerd of moeten worden geautomatiseerd. Jij kan lezen en schrijven met deze op maat gemaakte systemen en ondersteunt zowel medewerkers als vrijwilligers (lokaal en landelijk) in de werking daarvan, zodat het werk efficienter en effectiever uitgevoerd wordt. Communicatie en training hoort ook bij de taken van de Procesmanager bedrijfsbureau.
Personeelszaken en HRM
De zakelijke kant van personeelszaken, zoals contracten, pensioen, verzekeringen en andere regelgeving, voer jij uit i.s.m. de directie en een externe (vrijwillige) adviseur. Je zorgt dat NDC tijdig inspeelt op veranderingen in de regelgeving en de consequenties daarvan voor de werkorganisatie.
Ondersteunende taken richting directie en bestuur
Naast deze hoofdtaken, zien wij de Procesmanager bedrijfsbureau als de olie van de organisatie, door adequate agendabeheer van de directie, notuleren van bestuursvergaderingen, planning en controle op de projecten, interne communicatie (beheer van organisatie-email) en facilitaire taken op het landelijke bureau.
Plaats in de organisatie
De procesmanager bedrijfsbureau fungeert in een team onder de directe aansturing van de zakelijk leider.
Functie-eisen
Ervaring: 5-7 jaar ervaring (bijvoorbeeld procesmanager en/of projectmanager in een financieel- en/of economische richting
Opleidingsniveau minimaal HBO+
Kennis van en aantoonbare ervaring met administraties binnen het kader van Europese subsidies
Affiniteit en ervaring met automatiseringsprocessen en ICT
Beheersing Gmail en andere cloud oplossingen
Salarisindicatie tussen EU 3000 - EU 3200 bruto per maand (op basis van full-time dienstverband), afhankelijk van kennis en ervaring
Persoonskenmerken
Wij zoeken een Procesmanager bedrijfsbureau die zich herkent in de volgende uitspraken:
- De vraag is niet of het kan, maar hoe het kan
- Ik ben iemand die gemakkelijk werkt met computersystemen en opslag in de cloud. Ik denk gemakkelijk mee hoe deze zaken efficienter kunnen
- Ik kan onder tijdsdruk werken, ook buiten de kantooruren om (als dit nodig is)
- Ik ben resultaat- en oplossingsgericht , en signaleer tijdig waar het niet goed gaat. Ik maak mogelijkheden om bij te sturen gemakkelijk bespreekbaar.
- In een dynamische omgeving bij een snelgroeiende organisatie creeer ik overzicht, rust en ruimte.
- De Europese kaders zijn leidend en binnen deze kaders beweeg ik mij gemakkelijk.
Procedure
Voor meer informatie mail naar info@newdutchconnections.nl.
Uw sollicitatiebrief voorzien van motivatie en een curriculum vitae kunt u sturen voor 7 maart naar info@newdutchconnections.nl o.v.v. Procesmanager bedrijfsbureau NDC.