Header

SÄHKÖASENTAJA

HUOLLON AMMATTILAINEN & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ
Sähköasentaja
Sandvik Mining and Construction Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluita suomalaisille rakennus- ja kaivosteollisuusasiakkaille. Tuotetarjontaan kuuluvat materiaalinkäsittely-, louhinta-, murskaus-, lastaus- ja kaivonporauslaitteet sekä porakalusto- ja tienhoitotuotteet. Palvelutarjonta kattaa huollon, koulutuksen sekä kulutus- ja varaosapalvelun. Haemme nyt tiimiimme Lohjalle vahvasti asiakaslähtöistä huoltoalan osaajaa.
Keskeiset tehtävät
Työskentelet osaamisesi ja/tai koulutuksesi mukaisesti murskaus- ja seulontalaitteiden huoltotehtävissä. Haasteenasi on oppia tuntemaan tuotteemme ja olet valmis kehittymään monipuoliseksi asiantuntijaksi. Työ tapahtuu pääasiallisesti asiakkaidemme luona Etelä-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
työkoneiden sähkö- ja automaatio-osaamista (asennus, korjaus ja vianhaku). Sinulla on alalle sopivaa teknistä koulutusta. Olet yhteistyökykyinen, joustava, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa.
Lisätietoja/yhteydenotot
Tomi Muranen, Workshop Manager, p. 040 131 7549.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.9.2016 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career
Työpaikan tunnus on 345498.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.
Deadline: 11 Sep
Job-ID: 345498